Tips 1: Hur man gör knappar från trådar

Tips 1: Hur man gör knappar från trådar

Du kan knyta allt från allt från stora globala saker till små men väldigt viktiga tillbehör. Du kan även dekorera din produkt med hemlagade knappar. De är väldigt lätta att göra sig vanliga gänga med hjälp av en virkade krok. De kommer att se mycket originella och ovanliga.

Hur man gör knappar från trådar

Du behöver

  • - Hook;
  • -form, till exempel, i form av en vanlig knapp;
  • -nitki;
  • nålen
  • -karandash.

instruktion

1

Först bestämma vilken färg din knappar. De kan väljas i produktens färg elleri kontrast. Ta en vanlig penna och börja linda en tråd på den. Kom ihåg att antalet varv som du gör beror direkt på trådens tjocklek och på storleken knappar, som du försöker uppnå. I regel används i regel cirka 20 varv.

2

Skär sedan tråden och lämna den långa änden. Passera det genom nålens öga, dra åt, då kan du ta bort lindningen från penna. Börja nu att sya trådarna i en cirkel. Gör det till en enkel söm. När du är klar, gömma den återstående spetsen från baksidan knappar. Om du vill kan du dekorera den i mitten med pärlor.

3

Gör en knapp med en krok. Vrid tråden i en ring, och börja sedan binda den med halvkorkar utan att hakas. Cirka 7-8 delar. Gå sedan till nästa rad. Fortsätt att sticka halvslingor på principen för en slinga 2. Därefter en rad med tillsats av slingor. Då en med samma antal polustolbikov, som i den föregående. Börja nu minska slingorna. Så gradvis kommer du att ha en konvex knapp.

4

Tie en knapp för din produkt på formuläret. För att göra detta, ta knappen, mäta den och starta stickningen. Sticka, som i föregående steg, bara till den nivån, medan du lägger till slingor. Du måste lägga till dem tills din stickning når konturerna knappar-osnovy. Då kan du minska. Minska slingorna oftare, eftersom ditt stickade ämne borde passa tätt mot basen. Stäng stickningen. Din knapp är klar!

5

Ge originalitet till din självtillverkadeInredningselement kommer att hjälpa knapparna. För dekoration behöver du pärlor, kristaller, små stenar, band. Var inte rädd för att experimentera, och då får du en unik dekoration för din sak. Huvudregeln - välj dessa inredningsdetaljer, baserat på vilken typ av produkt du vill ha knappar att använda. Sammantaget måste de komplettera bilden och arbeta harmoniskt.

Tips 2: Hur man gör en knapp

Knappar på hyllorna i specialaffärerDu kan hitta ett stort utbud - alla färger, storlekar och texturer. Att välja knappar för en klänning eller en kappa är lätt. Alla maskinvaruavdelningar ger dig tusentals alternativ. Men ibland är det så önskvärt att ha något unikt, ovanligt. Några detaljer som gör saken unik och unik. Om du dessutom vet tekniken för hækling, varför försöker du inte göra stickade knappar med egna händer?

Hur man gör en knapp

instruktion

1

Välj först de trådar som du vill ha frånsticka en knapp. Med färg och konsistens borde de vara bra kombinerade med produkten, vilket som ett resultat kommer att sys på knapparna. Välj inte för tunna trådar - det kommer inte att vara mycket bekvämt att arbeta med. För att börja, binda en fyrkant eller en cirkel (beroende på önskad form på knappen) till kolumnen utan hakan. Diametern bör vara något större än den önskade storleken på knappen. Ta tag i kantslingorna på nålen. Sätt in inuti en fast knapp, platt eller på ben - efter eget val. Dra åt de fångade trådarna i mitten eller på kanten av knappen och säkra sedan trådarna.

2

Hitta tappen motsvarar tjocklekenDin framtida knapps diameter. Vrid sedan den med en tråd (det ska vara tjugo eller trettio varv, det beror på hur tjock du vill ha knappen). Skär tråden och lämna den långa änden. Det här ända är i nålen, ta bort ringen från pinnen och träng den med en tråd. Sy en ring med en söm. Fyll i mitten av ringen med tråden runt den. För att göra detta kan du använda en ny tråd, om det är bekvämare för dig. Gör flera sömmar längst ner i korset - de kommer att fungera som ett ben, med dessa stygn kan du sedan sy i knappen till färdig produkt.

3

Haka de tre luftöglorna, anslut dempolustolbikom utan hækling. Under den resulterande kedjan i cirkeln, sticka knölarna med tre kepsar med en tät ring. Slå kanten på knappen med pelarna utan häcken.

Tips 3: Så här knyts en knapp hakan

De flesta stickade produkterna kräver klämmor. Tröja, pullover, kofta, damväska - alla dessa garderobsposter måste fästas och du kan både använda färdiga dragkedjor och knappar, så gör det knappar oberoende av varandra. Knappar relaterade crochet, kommer att vara ett vackert och organiskt tillägg för någon stickad sak - du kan knyta knappar från samma garn, varifrån din produkt skapadesoch de blir till en sak en självständig dekoration. Om en sådan knapp slits av och förloras kan du när som helst ansluta samma, ersätta den gamla med en ny.

Hur man knyter knappar

instruktion

1

Gör en ullgänga rätt färgen enda slinga och linda den medurs om pekfingret så att den korta änden av tråden är vänd mot vänster. Hook för virka hakar upp tråden och sträcker den första slingan i ringen.

2

Släpp sedan en annan slinga. Slå en ring med enkla stygn utan hækling. Tie sju eller åtta staplar, gå sedan till nästa rad och igen binda i en spiral sju eller åtta staplar.

3

Upprepa denna åtgärd igen i den tredje raden med stickning. Dra i den korta änden av tråden och dra åt ringen så tätt som möjligt. Låt tråden vara fri att hänga, klipp inte av den.

4

Sticka polustolbik genom att ansluta den första raden av bandningsring och sedan sticka en lyftögla för att börja nästa rad av bandnings.

5

Sticka i en cirkel och provyazyvayte växelvis i den första slingan av föregående rad en kolumn, utan fm och den andra slingan - två kolumner, utan fm. Anslut den resulterande remmen med en halvrör.

6

Slå upp lyftslingan och binda en annan rad,knyter på knappen. Dra den provyazat en kolumn utan nakida av den första slingan av föregående rad, och de andra och tredje slingorna drag tråden. Tre krokar formas på krogen. Spraya dem tillsammans.

7

Fortsätt tills knappen är åtdragen och anslut sedan alla polustolbikom. Använd kroken för att dra in den korta änden av tråden inuti. Vrid ut knappen och sy i hålet.