Så här stänger du av betalda tjänster på din telefon

Så här stänger du av betalda tjänster på din telefon

Celloperatörer försöker göra sinaabonnenter bekvämare. För detta ändamål tillhandahåller de regelbundet ett antal nya tjänster, av vilka vissa kan ha teckningsavgift. Om abonnenten anser att han inte behöver denna betalda tjänst, kan han stänga av den när som helst.

Så här stänger du av betalda tjänster på din telefon

Inaktivera betalda tjänster via telefon

Att avbryta en betald tjänst, duDu kan ringa kundsupport från mobiloperatören. Om du är en Megafon-abonnent, kontakta operatören på gratisnummer 8 (800) -550-05-00. Du kan också skicka SMS till kortnummer 0500. I meddelandet formulerar du tydligt problemet. Om du är juridisk person har du ett gratis nummer 8 (800) -550-05-55. Abonnenter från MTS-nätverket kan kontakta kontaktcentret på 8 (800) -250-08-90, Beeline - 8 (800) -700-06-11.

Observera att en supportspecialist kan be dig att ange passuppgifterna för kontoinnehavaren eller lösenordet som registrerades vid undertecknandet av kontraktet för kommunikationstjänster.

Inaktivera betalda tjänster på Internet

Du har också möjlighet att inaktivera den betaladetjänster via Internet. För att göra detta, gå till mobiloperatörens officiella hemsida. Få ett lösenord på din telefon från ditt personliga skåp och hantera listan över tjänster via systemet. Här kan du inte bara stänga av tjänster, utan också lära dig mer om andra paket.

Du kan också ladda ner systemet till din telefon. Till exempel på den officiella webbplatsen för mobiloperatören Megafon finns en länk till "Service Guide" -ansökan. Med det här systemet kan du övervaka alla operationer och kostnader utan att använda en dator.

Inaktivera tjänster via USSD-kommandon och SMS-meddelanden

I händelse av att du vet vilka betalda tjänsterär anslutna till dig på det personliga kontot kan du avbryta sin åtgärd med hjälp av vissa kommandon. Låt oss säga att du är abonnent på mobiloperatören Megafon. Tidigare aktiverade du tjänsten "Personal hooter". För att inaktivera det kan du ringa * 660 * 12 # och trycka på samtalsknappen. Om några sekunder kommer din telefon att få ett meddelande om resultatet av operationen. Eller, till exempel, använder du tjänster av Beeline. Du har tjänsten "Latitude". För att inaktivera det, skicka helt enkelt ordet "Off" till kortnummer 5166.

Om ingen av ovanstående metoder är tillgängliga för diglämplig, kan du koppla bort den betalda tjänsten genom att kontakta mobiloperatörens kontor. Du bör ha ett dokument som bekräftar din identitet.