De bästa bildprojektorerna

De bästa bildprojektorerna

Skapa din egen biograf, visapresentation eller bilder på en stor skärm av en hel publik - allt detta är möjligt om det finns en bra projektor. Den bästa bildprojektorn kombinerar högupplöst och realistisk bild, du måste välja den med hänsyn till kraven på bärbarhet, ljusstyrka, teknik och matrisegenskaper.

Bildprojektor

egenskaper hos projektorbilder

  • Ljusstyrka. Modeller med en ljusstyrka på mindre än 1000 lumen kan endast användas i mörka rum. Projektorer 2000-3000 är lämpliga för konferensrum och auditorier, skapa en tydlig bild och med dagens ljus. Projektorer av bilder för 3000-12000 lumen anses vara professionella, som används i konsertsalar, klubbar och biografer.
  • Technology. Modeller där bilden bildas med hjälp av LCD - den optimala kombinationen av pris och kvalitet. De bästa bildprojektorerna är utrustade med DLP-teknik, vilket ger dubbelt så mycket kontrast. Det finns också modeller på LcoS, de anses vara mer tillförlitliga, eftersom de ger en enhetlig bild.
  • Dimensioner. Tillsammans med bärbara enheter som väger 2-3 kg, finns det bärbara 3-5 kg ​​och stationära väger mer än 10 kg, de kräver en speciell installation.
  • Ändamål. För att visa bilder och presentationer måste projektorn ha en matris optimerad för olika upplösningar. För att skapa en hemmabio behöver du en modell med en matris som stöder lämpliga videoformat: 480p, 570p, 720p, 1080i, 1080p, etc.

De bästa modellerna projektorer av bilder

Aser projektor Stor plats ger en mycket tydlig och högkvalitativbild, kombinerar all modern teknik - det här är idealiskt för att visa presentationer eller bilder i stora salar. För att direkt projicera en widescreen-bild används SmartFormat-systemet, och efter att presentationen eller videoen har slutförts kopplas den automatiskt från nätverket.

Epson projektor Med EH-TW6600 kan du skapa ditt hemen biograf med 3D-video. Förmågan att omvandla 3D 2Dv, skalning i förhållandet 1,6, resolutionen av Full HD, 2500 lumen ljusstyrka - allt detta gör att vi kan kalla det en av de bästa i sin klass.

annan 3D-projektor från Epson EH-TW5200 med en färgstyrka på 2000 lumen och en videoupplösning på 1080p är billigare. Genom att göra det gör det också möjligt att se 3D-video, men utan konvertering.