Vad är en professionell panel

Vad är en professionell panel

Professionella paneler skiljer sig från konventionellaplasmaskärmar med mycket hög bildkvalitet, enhetlig klarhet i hela skärmen, oberoende av betraktningsvinkeln. Slank kropp gör att du kan installera dem på vilken vägg som en bild eller bygga i möbler.

Videovägg från professionella paneler

Fram till nyligen kunde professionella paneler varase bara på specialiserade utställningar, men om några år framkom de överallt. En speciell vattentät design gör att du kan installera dem på gatan, och sändningen fortsätter i värmen och i frosten. Vissa modeller kan monteras sida vid sida och synkroniserad bildöverföring, få hela videoväggar. Den senaste innovationen inom detta område är professionella displayer med en pekskärm, som kan styras av speciella markörer, stylus, fingrar eller palm.

Omfattning av professionella paneler

  • Broadcast-reklam, i offentliga byggnader eller på gatorna.
  • I säkerhetssystem, när en enda stor skärm sänder samtidigt bilder från flera övervakningskameror.
  • I byggnaderna i banker används flygplatser, stationer, professionella displayer för att överföra information i realtid.
  • I klubbar, restauranger, kaféer, sportbarer, kan plasmapaneler skapa dig den rätta atmosfären med hjälp av klipp eller sänd sportevenemang.
  • Reglering av trafik på särskilt viktiga platser.
  • Presentation av affärsprojekt, presentationer, videokonferenser.

Hur man väljer plasma paneler

När du väljer är viktigt, inte bara tydligheten ochBildens kontrast, men även betraktningsvinkeln från vilken du kan se bilden. Detta gäller särskilt för reklam och informationspaneler, för vilka det är viktigt antalet visningar från olika punkter. Ofta tittar folk på den kommersiella på farten, i rörelse. I professionella LCD-paneler av högsta kvalitet behandlas skärmen med en speciell reflekterande beläggning, så att lamporna, solen och andra ljuskällor inte stämmer överens med visning.

Det finns två sorter av professionellaplasmapaneler. Detta är en panel med ett hus och utan ett hus. Den första kan placeras självständigt och fixa på samma sätt som en LCD-TV. Paneler utan ett fodral är utformade för inbäddning i möbler, väggar eller butiksfönster, samt installering av videoväggar.