Så här laddar du upp musik till din iPhone från datorn: detaljerade rekommendationer

Så här laddar du upp musik till din iPhone från datorn: detaljerade rekommendationer

IPhone är inte bara en telefon och en arrangör, det är detden här multimedieenheten: Med den kan du lyssna på musik, titta på videoklipp och filmer. För att komma igång måste du ladda upp dessa multimediefiler till din iPhone. Du kan göra detta från din dator.

Så här laddar du upp musik till din iPhone från datorn: detaljerade rekommendationer

instruktion

1

För att ladda ner musik från datorn tilliPhone, måste du hämta från den officiella webbplatsen och installera iTunes på din dator. Du behöver inte betala för installationen, programmet är helt gratis. iTunes är ett program vars syfte är att synkronisera Apples mobila enheter med en dator. Med det kan du överföra till iPhone inte bara musik, men även videofiler, dessutom, via samma program kan du lyssna på radioen och genom butiken iTunes.Store - ladda ner nytt medieinnehåll, både betalt och gratis.

2

Innan du laddar upp ny musik till diniPhone måste du se till att den spelas upp på den. Tyvärr läser han inte alla format. De som kan laddas ner till iPhone inkluderar: MP3, MP3 VBR, AIFF, AAC Protected, Audible, ALAC och WAV.

3

Starta iTunes. Gå till avsnittet "Musik" i programfönstret.

4

Flytta önskad låt eller kyss till den här sektionenmapp med musik. För att göra detta, öppna menyn "Arkiv" och välj ett av alternativen: "Lägg till fil i biblioteket" eller "Lägg till mapp i biblioteket" Du kan även överföra filer i ett avsnitt genom att dra.

5

Sångerna laddas ner till iTunes och visas i avsnittet "Musik". Nu kan du överföra dem till iPhone.

6

För att göra detta måste du ansluta iPhone till din dator (USB-kabel).

7

I avsnittet "Enheter" (i den vänstra delen av fönstret) väljer du din iPhone. I det här fallet visas ett fönster med flikar till höger, just nu är fliken "Översikt" nödvändig.

8

Ett fönster med en lista med inställningar öppnas. Här måste du kolla följande punkter: "Synkronisera bara markerad musik och video" och "Process musik och video manuellt".

9

Gå till fliken Musik. Här måste du ange att programmet ska synkronisera: alla filer eller bara favoriter. Beroende på detta, välj ett av objekten: "Alla mediebibliotek" eller "Valda spellistor och markera bredvid den.

10

Klicka på "Apply" -knappen.

11

Det kommer att finnas ett litet fönster med en fråga: "Vill du verkligen synkronisera musik? Allt befintligt innehåll på iPhone kommer att tas bort och ersättas med låtar och spellistor från ditt iTunes-bibliotek. " Om låtarna som sparas på iPhone inte behövs klickar du på knappen "Synkronisera musik". Om det behövs klickar du på "Avbryt" och överför de önskade filerna till din dator och går sedan tillbaka till instruktionerna.

12

Klicka på "Apply" -knappen. ITunes tar tid att överföra filer till enheten, så länge som den gör det behöver du inte koppla bort USB-kabeln.

13

När synkroniseringen är klar kommer all ny musik att spelas in på iPhone.

14

För att öppna mottagna filer på iPhone måste du starta standardprogrammet "Musik" och ange önskad sektion ("Album" eller "Songs").