Hur man ringer från fast telefon till mobiltelefon

Hur man ringer från fast telefon till mobiltelefon

Från tid till annan kan denna eller den personenDet finns ett behov av att ringa från en fast telefon till en mobiltelefon, till exempel om du inte har en mobil enhet till hands. För att göra detta, använd fjärrlinjen.

Samtal från fast telefon till mobiltelefon kan vara via "åtta"

instruktion

1

Ring från fast telefon till mobiltelefonmöjlig endast om hemtelefon har tillgång till långväga kommunikation, är det möjligt att slå nummer genom "åtta". Alla mobilnummer börjar med landskod "7", vilket motsvarar siffran "8" när du ringer från en fast telefon. Efter att du har tryckt på "8" -tangenten väntar du på ringsignalen. Efter det, slå följande antal mobilnummer: först, operatörskoden (t ex 917 eller 927, etc), sedan de återstående sju siffror.

2

Ring vid behov från hemtelefonenpå mobil i ett annat land efter att G-8 har ringt upp koden "10", vilket betyder ett internationellt samtal. Därefter måste du ringa landskoden till vilken samtalet görs (till exempel "380", om du ringer till Ukraina), då - mobiloperatörens kod och själva numret.

3

Om det inte finns någon fjärrlinje, duDu kan ringa en mobiltelefon från en dator via Internet. För att göra detta, använd Skype eller andra Messenger-applikationer. För att kunna ringa till en mobil eller fast telefon, fyll i den elektroniska fakturan i ansökan. Du kan också ringa mobilen från din dator gratis. För att göra detta, använd en av de speciella sajterna med möjlighet att göra gratis online samtal, till exempel Call2friends eller Poketalk. Du behöver en mikrofon ansluten till datorn eller den bärbara dator från vilken samtalet görs.