Hur man frågar abonnenten att ringa tillbaka på "Megafon"

Hur man frågar abonnenten att ringa tillbaka på "Megafon"

Har din mobiltelefon gått tom för pengar? I det här fallet kan du be en annan person att ringa tillbaka till Megafon om du är kund hos företaget. Det finns flera möjliga alternativ för hur man berättar för en person om behovet av att kontakta dig.

Använd ett speciellt kommando för att be om ett samtal på Megafon

instruktion

1

Försök be mig att ringa tillbaka på "Megafon"en annan abonnent genom att skicka honom en gratis begäran. Du kan göra detta oavsett vilken operatör som samtalaren är ansluten till. Samtidigt behöver tjänsten inte en särskild anslutning, har ingen abonnemangsavgift och är tillgänglig för alla Megafon-abonnenter utan undantag. Ring bara från din telefon till det önskade USSD-kommandot och tryck på samtalsknappen.

2

Börja ange USSD-kommandot med * 144 * -koden, dåAnge numret på den uppringda abonnenten (via "åtta"), lägg till # och tryck på samtalsknappen. Du får se en anmälan om att ansökan är klar. Inom några minuter kommer abonnenten att få ett meddelande som begär ett samtal tillbaka från dig. Ring ditt nummer, han kan med tillgången på pengar på sitt mobilkonto.

3

På en dag kan du skicka upp till 10 meddelanden medBegär att ringa ditt nummer. I det här fallet kan du be en annan abonnent att fylla på ditt konto och därigenom få möjlighet att kontakta honom själv. För att göra detta, ring * 133 * (överför belopp) * (abonnentens telefonnummer) # och ring ett samtal. Den anropade abonnenten får ett automatiskt meddelande med instruktioner om hur man överför pengar till ditt konto.

4

Om den uppringda abonnenten inte svarar för olikaskäl (till exempel, numret är upptaget eller utanför nätets räckvidd), slå det korta numret 0759 och följ röstinstruktionerna genom att ansluta tjänsten "Jag ringde". Försök sedan skicka den begärda förfrågan till en annan abonnent. Så snart hans nummer blir aktiv igen, kommer han att få ett meddelande "abonnenten kunde inte nå dig". I framtiden kommer han att kunna ringa tillbaka dig.

5

Gå till Special Send-sektionengratis sms-meddelanden på operatörens "Megafon" officiella hemsida. Ange abonnentens telefonnummer och skriv texten på ditt meddelande, med angivande av det, till exempel en begäran om att ringa tillbaka. Prenumerera och ge ditt nummer så att abonnenten kan se från vilken anmälan kom.