Hur man frågar om att ringa tillbaka på "Beeline"

Hur man frågar om att ringa tillbaka på "Beeline"

Ofta pengar på en mobiltelefonsluta i ett mycket oupphörligt ögonblick. I det här fallet kan abonnenterna av "Beeline" be om att ringa tillbaka människor nära dem utan att behöva bidra till deras konto.

Du kan begära ett samtal på Beeline på olika sätt

instruktion

1

Använd ett speciellt servicekommando,att be om att ringa abonnenten på "Beeline". Ring från mobilen * 144 * (abonnentens nummer) # och tryck på samtalsknappen. Abonnentnumret kan anges i vilket format som helst, till exempel med den internationella koden +7 eller genom "åtta". Tjänsten "Ring mig" är tillgänglig för alla Beeline-abonnenter, utan undantag, både i hemnätverket och i roaming. Det tillhandahålls gratis.

2

Den abonnent som du har valt kommer att få ett SMS medmärker att du ber honom att ringa tillbaka. Du kan göra upp till 10 förfrågningar per dag. Det här är användbart om du till exempel behöver kontakta flera personer samtidigt, men det finns inte tillräckligt med pengar på mobilkontot.

3

Försök med en annan metodSkicka en förfrågan om att ringa tillbaka på "Beeline." I detta kommer du att dra nytta av tjänsten "Ring på bekostnad av samtalspartnern", som inte heller kräver en anslutning och tillhandahålls kostnadsfritt till samtliga abonnenter på operatören. Ring det korta numret 05050 och ring sedan numret på rätt person utan "åtta". Samtalet skickas till abonnenten, och när han svarar hörs han automatiskt om tillstånd att ta emot samtalet på egen bekostnad. Om godkänt kommer anslutningen att etableras och du kommer att kunna starta kommunikation. Tjänsten tillhandahålls upp till 5 gånger om dagen.

4

Om du har tillgång till internet pådator eller mobiltelefon, gå till en särskild sektion på den officiella hemsidan för "Beeline", där operatörens abonnenter kan skicka gratis online-meddelanden. Ange numret på den önskade abonnenten och fyll i meddelandetextfältet. Ange ditt namn och telefonnummer så att personen kan se vem som adresserar honom.