Hur man frågar om att ringa tillbaka på MTS från ett annat nummer

Hur man frågar om att ringa tillbaka på MTS från ett annat nummer

Pengar på ditt mobilkonto kan hamna imen i det här fallet kan du kontakta en annan abonnent och begära ett samtal på MTS om du är ansluten till företagets tjänster. Du kan göra det genom att skicka ett meddelande via den automatiska serviceavdelningen eller mobiloperatörens officiella hemsida.

Be en abonnent att ringa tillbaka på MTS hjälper ett specialteam

instruktion

1

Innan du ber om ett samtal på MTS,se till att abonnenten även använder den här mobiloperatörens tjänster. MTS-telefonnummer har prefix 910-919, och även 980-989. För att skicka en förfrågan, ring * 110 * på din telefon och skriv numret du vill ringa till och tryck sedan på # och "ringa".

2

Den abonnent till vilken du skickade begäranring tillbaka, ta emot ett textmeddelande med texten "Ring tillbaka, tack" och ange ditt telefonnummer. Om du inte ringde tillbaka kan du upprepa förfrågan, men tjänsten "Ring mig tillbaka" är föremål för en begränsning - inte mer än 5 gånger per dag.

3

Försök skriva kommandot * 111 * 6 * 2 #, och sedan* 110 * abonnent # för att be om ett samtal tillbaka på MTS. Detta bör ske om det finns konstiga tecken när du gör förfrågningar på skärmen, det vill säga, telefonen stöder inte eller delar delvis det ryska språket. Du kommer att få alla meddelanden i form av transliteration från ryska till latin. Omvänd språk för anmälan görs genom att skriva kommandot "* 111 * 6 * 1 #.

4

Du kan skicka en förfrågan med en begäran om att ringa tillbakavia den officiella webbplatsen för operatören av MTS. Välj avsnittet "Meddelanden", sedan "SMS", "Skicka SMS" och "Skicka SMS / MMS från webbplatsen". Ange telefonnumret och telefonnumret till den person du ringer i rätt fält. I meddelandets textfält placera din överklagande till personen, till exempel "Ring, tack." På samma gång, i testet, var noga med att inkludera ditt nummer för återkoppling, eftersom som mottagare meddelandet kommer att indikera tjänsten att skicka MTS-meddelanden gratis.