Så här söker du efter telefonbilder

Så här söker du efter telefonbilder

De flesta mobiltelefoner, förutomde enklaste modellerna stödjer arbetet med bilder. De nya telefoner redan har en samling av så kallade fabrik bilder som kan användas som en skärmsläckare eller skicka via mms. En mediabiblioteket kan fyllas med nya bilder som önskas.

Så här söker du efter telefonbilder

Du behöver

  • - mobiltelefon;
  • - dator;
  • - Tillgång till Internet
  • - USB-kabel.

instruktion

1

Var hittar jag nya bilder för min telefon? Visst, denna fråga stod en gång upp till alla ägare av mobilenheten. Det är mycket bekvämt att visa bilder och dela dem med vänner. De kan också överföra de mest gillade bilderna och de animerade bilderna.

2

Men om du ska lösa uppgiften är du intevill be om hjälp från vänner och bekanta, använd internetresurserna. Dessutom har nätverket flera hundra tusen webbplatser som erbjuder bilder och teman för telefoner. Det är bekvämt att arbeta på Internet med en dator: den har en större skärm, vilket gör att du kan se kvaliteten på den presenterade bilden och klicka på de olika länkarna är mycket bekvämare än musen. Det är dock upp till dig att bestämma hur man kan flyga på Internet.

3

Om du använder en dator är allt väldigt enkelt. Anslut modemet, öppna webbläsaren och i sökfältet i din webbläsare specificera sökparametrarna, t.ex. ange sökorden "ladda ner bilder för telefonen". Om det behövs kan du komplettera nyckelfrasen med förklaringar om vilka ämnen som ska söka efter bilder: animerade, semester, skärmsläckare, tapeter, vackra, för nära och kära, etc.

4

Välj sedan från den föreslagna sökmotornDen mest intressanta, enligt din mening, webbplatser och öppna dem för visning av bilder. Många webbläsare stöder funktionen att samtidigt öppna flera sidor i ett fönster. För att göra detta klickar du på länken med den valda sajten och klickar på höger musknapp genom att välja alternativet "Öppna länk i en ny flik".

5

Därefter måste du bara hitta och sparapå de öppnade sidorna på en bild. Du kan också ladda ner bilder till din dator på flera sätt: Följ länken till fildelningstjänsten där bilden eller arkivet med bilder finns eller ladda ner för ett par musklick. För att göra detta, svänga över bilden du vill ha, högerklicka på bilden och välj "Spara bild som" i rullgardinsmenyn. Ange destinationsmappen för den nedladdade filen och klicka på "Spara" -knappen.

6

Perekine bilder på din telefon, vilkenmåste anslutas till datorn med en USB-kabel. Du kan också överföra filer från datorn till din mobiltelefon via infraröd (infraröd) port eller via Bluetooth.

7

Intressanta bilder finns på "Mile".ru, Yandex och andra Internet-tjänster. För att göra detta hittar du på inskriptionen "Bilder" på sökmotorns huvudsida och går till det här avsnittet. Många vackra bilder publiceras på "Yandex. Foton". Dessutom kan de sökas på sidorna med programvaran i avsnittet "För mobiltelefoner".