Tips 1: Viktminskningssoppa för varje smak

Tips 1: Viktminskningssoppa för varje smak

Dessa soppor är en utmärkt bas eller tillägg till en diet, för att de är kalorier med lågt innehåll, rik på vitaminer och perfekt tillfredsställer hunger!

Soppor för viktminskning för varje smak

Kanske den mest kalorifattig grönsaker anses gurka: På grund av det faktum att det är 90% består av vatten, 100 g står för endast 15 kalorier! Det är på grundval av att vi kommer att förbereda oss sommargurksoppa.

För att göra en servering, ta ett parstora gurkor och rengör dem från grov hud. Skicka sedan dem till mixern tillsammans med ett glas fettfattigt kefir och tillsätt vitlök, peppar och torkade eller bättre, färska grönsaker efter smak.

Älskare av saftiga tomater kommer inte att passera tomatsoppa.

För dess beredning, ta 0,5 kghackade tomater i juice (se till att sammansättningen var inte socker!), ett stort huvud av lök, paprika, 1,5 liter vatten och kryddor för att smaka.

Koka vatten i en kastrull med tomater och finthackad lökhök och koka över låg värme i ungefär en halvtimme. Skaka sedan sötpipan och lägg till resten av ingredienserna med kryddor efter smak.

Gourmeter kommer att gilla det väldigt mycket blomkål soppa med saffran

Du behöver 0,5 liter av en svag kyckling, ochbättre vegetabilisk buljong, lika mycket fetmjölk, ett par klibba saffran, 1 huvud blomkål, 1 matsked. olivolja, salt och peppar efter smak samt persilja.

Tvätta kål och demontera till små blomställningar. Blanda i en kastrull med mjölk, buljong och saffran, strö lite och låt koka. Så snart bubblorna visas, skicka kål till pannan och koka i ca 5 minuter: det ska bli mjukt (kontrollera med en tandpetare eller gaffel). Ta sedan en liten kål och lägg den åt sidan och spräng resten med en mixer. Lägg till nymalt svartpeppar efter smak.

Värm en matsked olivolja i en stekpanna och snabbt sautera den pitted kålen med persilja.

Sprid kål på tallrikar och häll soppa. Servera omedelbart - en sådan soppa är välsmakande i en nybryggad form.

Tips 2: Meny för Bonn-kosten

Den viktigaste delen av Bonn diet ärlågkalorisoppa, som hjälper till att bränna fett. Tack vare användningen av denna maträtt, för en vecka kan du bli av med 5-8 kg övervikt.

Meny för Bonn diet

Bonn sopp recept

Recept # 1: Ta en liten kål, 6 medelstora folliklar, 4 färska eller konserverade tomater, 2 grön paprika, grön selleri Medelstrålande 1 och grönsaksbuljong kub. Hackade grönsaker, fyll med vatten, tillsätt salt, peppar, kryddor och koka på medelvärme tills gotovnosti.Retsept №2: ett kål, 6 lökar 2 söt peppar, 6 Morkovin, selleri stråle knippa grön lök, 500 gram gröna bönor , 200 ml tomatjuice, salt, peppar och 1 buljongkub. Alla ingredienser hugga, fyll med vatten och ånga tills den är mjuk ovoschey.Retsept №3: släcka i 2 matskedar vegetabilisk olja 1 finhackad lök, en medel selleri, morot och 1 1 betor. Strimlad kål, 1 paprika och lite rödbetor till koka tills kokt, tillsätt stuvade grönsaker, salt och peppar.

Bonn dietmeny

Den första dagen: soppa och frukt, utom bananer. Den andra dagen: soppa och gröna grönsaker, med undantag av baljväxter.
Om du upplever en stark känsla av hunger kan du äta 1 bakad potatis med vegetabilisk olja till middag.
Den tredje dagen: soppa, frukt och grönsaker, med undantag av potatis och bananov.Chetverty dag: soppa, frukt och grönsaker och en kopp fettsnål moloka.Pyaty dag: soppa, färska tomater och 500 gram kokt nötkött eller ryby.Shestoy dag: soppa, kokt nötkött och lummiga ovoschi.Sedmoy dag: soppa, brunt ris, grönsaker och färsk frukt sok.Vo dieten i Bonn soppa kan dricka osötat te och kaffe, liksom rent icke-kolsyrat vatten.
Det är strängt förbjudet att dricka alkoholhaltiga drycker, mjöl och feta livsmedel.

Fördelar och nackdelar med Bonnsoppa för viktminskning

Tack vare den optimala kombinationen av produkter,det gradvisa införandet av kolhydrater i kosten med kosten för andra dagen börjar din ämnesomsättning, så att du kan gå ner i vikt utan att skada den psykiska och fysiska zdorovya.Nedostatok kost är en specifik smak och lukt av Bonn soppa för viktminskning, eftersom det innehåller ett stort antal kryddor och selleri. Nutritionists tror att selleri måste nödvändigtvis läggas till Bonn soppa, eftersom denna produkt kan rena kroppen och förbättra den övergripande tonen. Innan du går på en diet i Bonn soppa, vara säker på att du inte har kontraindikationer för användning av dess ingående produkter, liksom det faktum att du inte har någon sjukdom i mag-tarmkanalen.