Hur man gör en fruktkorg som en present

Hur man gör en fruktkorg som en present

Fruktkorg kan vara utmärktett tillägg till en bukett blommor eller en annan gåva. Det är dock bra och som en självständig presentation. I vilket fall som helst måste det vara ordentligt formaliserat: det är viktigt att vara uppmärksam inte bara på att fylla korgen, men också dess inredning.

Hur man gör en fruktkorg som en present

Många stormarknader erbjuder redan redolyxiga fruktkorgar för varje smak och av någon anledning. Om du värdesätter originalitet i allt, försök dig själv i rollen som designer, skapa en helt unik fruktkomposition.

När du dekorerar en fruktkorg i första handdet är nödvändigt att ta hänsyn till ålderens och könsmottagarnas gåva. Så, för en man i vilken ålder som helst, är korgan idealisk för en mått av extravagant design, full av goda frukter. Bland dem kan vara både vanliga och exotiska, konstiga frukter som litchi, rambutan, kumquat, mango, papaya och så vidare. D.

Exotisk fyllning är perfekt för dem,vem letar efter nya upplevelser och gillar att resa. Utseendet, smaken och aromen av exotiska frukter är likadana med en liten resa som kan inspirera mer grandiösa prestationer.

En korg med frukt kan tillsättas med gröna,färska blommor, godis och jämn alkohol, helst dyrt. Tape kan också fungera som dekoration. För att dekorera mäns korgar bör du välja band i ett lugnt färgschema.

När dekorera fruktkorgar för speciella kvinnoruppmärksamhet bör ges till presentens utseende. Men frukter i sig är redan ett element av design. De ser vackra och färgstarka ut. Det är bäst att dekorera korgen i den stil som passar eller föredras av mottagaren av presentationen. Frukt kan kompletteras med bär, samt godis, choklad, marshmallow. Från alkohol är det bättre att vägra, i sista hand är det nödvändigt att vara begränsad till champagne.

Fruktkit för unga tjejer kan varadekorera med mjuka leksaker, men inte överdriva dem. Att korg kvinnor i alla åldrar, inte snåla på blomsterdekorationer. Med rosa och vita färger är perfekt kombineras frukterna av ljus, kontrasterande färg - .. Cherry, granatäpple, apelsiner, mandariner, etc. Set med traditionell frukt är inte nödvändigt att komplettera de besynnerliga färger. Exotiskt och klassiker knappast en harmonisk duett. Korg med äpplen, plommon och päron kan utfärdas flox och prästkragar. Mycket söt och vacker, kommer en sådan fruktkorg ser med blommor.

Glöm inte blommans språk. I detta fall kan fruktkorget inte bara bli en trevlig överraskning, men också en gåva som kan säga mycket för sin givare. Så, gula krysantemum antyder att en man erbjuder sin hand och hjärta, med hjälp av en röd krysantemum kan du bekänna din kärlek, och blåa violetter låter dig säga om trohet. Vackra rosor, liljor och saftiga gröna, dekorera en fruktkorg till en kvinna, berättar också att givaren inte vågar säga högt än - om beundran, öm känsla och ecstasy.

Det är möjligt att lägga till en korg i din korg. I det kan du bekänna din kärlek, skriva en gratulation på semestern eller bara vänliga ord till mottagaren av gåvan.

Att fruktkorg visade sig harmonisk, försök att placera frukterna i det snyggt, eller göra det i form av något mönster. Fritt utrymme fyller djärvt med blommor eller gröna.

Du kan lägga frukten med nivåer. Samtidigt ska den största frukten kronas. Med varje successiv nivå bör storleken på frukten växa mindre.

Var inte rädd för att ta initiativ när du dekorerade fruktkorgen. Du kan göra experiment inte bara med inredningen utan fyller även korgen.