Vad ska du möta den nya 2015: snygga idéer

Vad ska du möta den nya 2015: snygga idéer


Varje tjej vill se perfekt ut iNyårsafton, drömmer att det kommande året skulle bli framgångsrikt och lyckligt. Designers och stylists erbjuder mycket originella och fina idéer för dem som vill träffa det nya året på ett riktigt ljust och elegant sätt.klänningar för det nya året


Sökandet efter nyårs klädsel börjar många tjejerlångt innan den efterlängtade fest natten. Kommer 2015, enligt den kinesiska kalendern är året Green get och därför stylister råd medlemmar av rättvisare hälften av mänskligheten att välja kläder för semester i blågröna färgschema.

På natten 2014 bör outfiten varaobestridd och oseriös - dessa är de egenskaper som oftast förknippas med symbolen för det kommande året. Luftiga tyger, korta flygkjolar, ovanliga stilar, glittrande paljetter - allt detta kommer att bidra till att skapa ett ljust och glatt nyårs image. Långa klänningar kvarstår i en trend - modedesigners notera att kvällsklänningar-maxi aldrig kommer att gå ut ur mode, men om en tjej passar en minlängd rekommenderas det att träffa 2015 i en kort cocktailklänning.

Trots att det nya året tillåterExperimentera med ljusa och extravaganta tyger och tillbehör, glöm inte stilreglerna. Klänning med pailletter eller rhinestones kombineras inte med ljusa och massiva smycken. Blinkande tyg innebär användning av diskreta och koncisa smycken av guld eller silver. Om du vill träffa det nya året i ljust kostymsmycken, ska outfiten vara monotont och koncis.

Klänningens färg kan vara alla nyanser av grönt,turkos, blå, färgen på havet. På toppen av modeklänningar från ett iriserande tyg, i vilken färg flera olika nyanser kombineras. Även i denna säsong i modeväv med silverfärg eller gulddammning, eftersom det är omöjligt mer lämpligt för ljusa och högtidliga nyårskvällar.

Som tillbehör är det ganska tillåtetAnvändning av ljusa kostymsmycken, men preferenser ges till smycken gjorda av ädla metaller med gröna och blåa stenar - topas, akvamarin, smaragd, safir, lapis lazuli, turkos.