Fel vid val av kläder för feta kvinnor

Fel vid val av kläder för feta kvinnor


Överviktiga kvinnor upplever oftavissa svårigheter att välja kläder. Söker att dölja bristerna i figuren, gör de ofta vanliga misstag, vilket bara förvärrar situationen.Fel vid val av kläder för feta kvinnor


Valet av kläder i moderna butiker tillåterser bra ut i nästan vilken kropp som helst. Om du har övervikt, med hjälp av kompetent utvalda kläder kan du dölja brister, göra kroppen visuellt mer harmonisk. Det viktigaste är att inte tillåta vanliga misstag i valet av garderober, som ofta utförs av fulla kvinnor.

Först och främst kan du inte köpa saker som ensnågot annorlunda än din nuvarande storlek. Om du har återställt för kraftigt eller senast, försök inte att klämma i dina vanliga kläder: det betonar bara fullständighet. Det är inte nödvändigt och välja en garderob 1-2 storlekar större. Det är nog att följa huvudregeln: saken ska "recede" från huden med 2-4 cm. Så du kommer inte att betona vikarna på kroppen eller linneet skärs i dem.

En stor missuppfattning när man väljer kläder för fettgäller mörka färger. "Svart slank": Denna stereotyp är så stark att kvinnor med övervikt ofta glömmer bort andra nyanser. Under tiden är den svarta skalan osannolikt att förvandla en magnifik dam till en smal kvinna. Den mörka saken kommer också att betona veck, kuddar och annan mindre sympatisk rundhet. I de flesta fall, i kläder av liknande nyanser, kommer du att se äldre och mörkare ut. Pastell gamma och väl valda ljusa färger - det är det som kan göra en magnifik dam ljus och attraktiv, och samtidigt avleda uppmärksamheten från hennes brister.

Man tror att den horisontella remsan är full ochvertikal - smal. Faktum är att personer med övervikt i allmänhet borde undvika saker i ränder. Visst, tunna vertikala linjer förlänger visuellt saken, men den här effekten fungerar inte alltid. Om en kvinna med ofullkomliga proportioner och uppenbara fettveckar sätter på, till exempel en randig cardigan, kommer hon bara att betona hennes rundhet med "brutna" linjer. Vertikalprincipen bör endast användas vid val av tillbehör: en tunn halsduk som faller ner till höfterna, långa pärlor eller en kedja kan faktiskt visuellt släta ut fullständigheten.

"Dölj allt" genom att ha på dig en hoodie eller annanEn alltför stor sak, är en extremt farlig taktik i utformningen av en full garderob. För att dölja överflödiga kg är det inte samma sak, det är därför mycket bättre att försöka betona fördelar. Finns det åtminstone en liten antydan till en midja? Välj den med en halvmonterad jacka eller en tunn rem. Är du ägare till inte bara magnifika former, utan också en lyxig byst? Stress detta viktiga plus med en sak med en vacker hals eller ett snyggt halsband.