Mode 2015: Kvinnors Suede Boots

Mode 2015: Kvinnors Suede Boots


Suede skor kan kallas den mest spektakulära. Efter mocka är ett material som många associerar med helgdagar, vackra kläder. Så någon fashionista i arsenalen måste ha skor eller mocka skor.Mode 2015: Kvinnors Suede Boots


Nu på gatan regerar hösten, jämnt flödandepå en kall vinter är det dags att värma benen. För detta passar kvinnliga mocka skor, som kan vara otroligt snygg och ljus! Skor med en liten häl eller ens utan det blir en riktig hjälpare i vardagen, när det inte är särskilt att se ut som femton centimeter pinnar i slussen.

Om du inte gillar enkelhet och älska dekor, dåköpa skor med snören. För dagligt slitage, välj skor i stil med kezhual begränsade färger - brun, beige, sandfärg. Och om du är en älskare av ovanligt, de vanliga skosnören hjälpa dig att stå ut från mängden. Det är nog att byta dem med satinband, så att skorna kommer att leka med nya färger!

Utseende kan ges och liteextravagans av mockastövlar från modekollektioner 2015 rödvin, orange eller blå färg på en elegant plattform. Sådana skor för höst är helt enkelt oumbärliga, och på våren kommer du att skina och stå ut i dem!

Kom bara ihåg att bakom mocka skorkorrekt att ta hand om, och det viktigaste - regelbundet! Här har du hjälpt för länge sedan och skapat speciella skum, sprayer, penslar för mjukmaterial av mocka. Efter att ha gått i regnet torkar du alltid upp dina skor på torrt och torkar sedan upp det. Tro mig, detta villfarelsen att mocka skor under en lång tid inte tjäna sin älskarinna. Med kompetent vård kan ett par skor tjäna dig mer än en vårhöstsäsong!