Hur man korrekt mäter mätningar och reda på din klädstorlek

Hur man korrekt mäter mätningar och reda på din klädstorlek


Under promenader i butiker och butiker oftafrågan uppstår om hur man känner till din klädstorlek. Problemet är komplicerat av det faktum att det finns flera typer av dimensionellt nät. Detta försvårar väsentligt processen med att välja kläder.Hur man korrekt mäter mätningar och reda på din klädstorlek


Du behöver  • - assistent
  • - centimeterband
  • - linjal eller raksticka


instruktion


1


För att ta bort mätningarna måste du bäraunderkläder. I extrema fall kan du ta mätningar i en lätt T-shirt och shorts. För att mätningarna ska vara korrekta måste du stå upp och sprida dina axlar. Händerna bör sänkas ner.


2


För att mäta bröstets omkrets måste du spendera ett centimetertejp på de mest framträdande delarna av bröstkorget, under armhålorna och på baksidan - strax över axilivån.


3


Midjemålning är lättast: vi hittar den naturliga midjelinjen och mäter den.


4


För att bestämma lårens omkrets behöver bandethåll strängt horisontellt. Det borde gå igenom de mest framträdande delarna. En centimeter tejp i framsidan ska sticka ut mot bukens nivå. För att vara exakt är det tillräckligt att ta någon rak pinne eller linjal. Huvuddelen är att dess längd är längre än längden från buken till början av låret. Nu sänker vi det vertikalt i magen och under. Vid denna tid gör vi mätningar med hänsyn till avståndet till stången.


5


Nu böjer du en liten arm i armbågen och mäter längden från mitten av nacken till handleden och passerar genom armbågen. Detta blir längden på ärmen.


6


För att mäta lateral längd på byxor behöver du byggaband från början av höftbenet på utsidan till golvet. Ett annat sätt är att mäta längden på byxorna som passar perfekt på dig. Men kom ihåg att bältet här inte beaktas.


7


Baserat på de erhållna resultaten bestämmer vi vår storlek,jämföra data med tabellen. För blusar, jackor, klänningar och tunikor finns ett bord där viktiga parametrar är bröstets omkrets, midja, höfter och ärmlängd.

8


Och för kjolar och shorts, kommer de viktigaste parametrarna att vara omkretsen av höfterna och midjan. För byxor är det också viktigt att veta längden.