Varför en man inte ger dig gåvor: 4 skäl

Varför en man inte ger dig gåvor: 4 skälDu har en älskad man. Det verkar som att allt är bra i ditt förhållande, men av någon anledning får du inte gåvor från din älskade. Du betraktar dig inte självkänslighet, men bristen på väsentliga tecken på uppmärksamhet uppstår fortfarande. Värt att tänka på varför mannen inte ger dig gåvor?

Varför en man inte ger dig gåvor: 4 skäl

  1. Den enklaste anledningen: din man har allvarliga ekonomiska svårigheter. Om detta kan du gissa genom indirekt bevis, eller han själv medger detta. Vem som helst kan hitta oss i en finanskris, så det är värt att förstå om det här problemet är om mannen verkligen är kära för dig. Kanske ditt tålamod kommer att belönas efteråt.
  2. Miserlighet som karaktärsdrag. Här är det redan svårare. Det är definitivt inte i dig, men i det faktum att för en sådan man i princip är onödigt avfall oacceptabelt. Han är inte van vid att ge, men han själv tar emot gåvor med nöje. Det är osannolikt att du kan inspirera sådan generositet hos en sådan man till ömsesidiga uppmärksamhetssignaler, du behöver bara fritt rösta dina önskemål.
  3. En vanlig situation. En man anser inte att det är nödvändigt att bry sig om presenten, för allt han behöver av dig får han och utan extra utgifter för gåvor. Du älskar honom, har länge försonat med denna situation och accepterar den som den är. Mannen älskar dig också. Men han är redan van att vara snäll, omtänksam, förståelse, inte krävande någonting i gengäld för sin kärlek, men varför ska han påverka? Han kan ta dig till en film eller ett café, ge blommor till hans födelsedag och 8 mars. Men du har en chans att få en dyr gåva från honom: du måste berätta om din dröm vid rätt ögonblick.
  4. Den mest obehagliga anledningen. Mannen planerar initialt inte med dig ett seriöst förhållande, så han kommer inte att spendera pengar på gåvor. Det är ett välkänt faktum: Om en man verkligen uppskattar och älskar en kvinna, ska han investera sina pengar i det och hitta en möjlighet att behaga henne även i en svår ekonomisk situation.