Tips 1: Vad man ska göra för en man, om en kvinna är mycket avundsjuk: 5 tips

Tips 1: Vad man ska göra för en man, om en kvinna är mycket avundsjuk: 5 tipsJalousi i små doser är verkligen trevlig,pikant, ger skarpa att älska relationer. Men om en kvinna är avundsjuk på sitt val om och utan anledning, och till och med med skandaler, kan detta bli ett stötfång som riskerar att till och med "begrava" förhållandet. Vad ska en man göra om hans hjärtans hjärta visar sig vara för svartsjuk?

Vad man ska göra för en man, om en kvinna är mycket avundsjuk: 5 tips

  1. Försök att inte provocera ett skämten attack av svartsjuka, om du värdesätter din kvinna och vet för henne denna svaghet. Spela inte på hennes känslor och flör inte i ögonen med andra damer. Var vänlig, men begränsad, åtminstone i hennes närvaro.
  2. Ofta berätta för hennes komplimanger, öka hennesjälvkänsla, uppmärksamma. Hon är avundsjuk eftersom hon inte är helt säker på sig själv, hon är rädd för konkurrens, hon är rädd för att förlora dig. Du kan hitta rätt ord för att lugna och uppmuntra din svartsjuka flickvän.
  3. Tänk på att din kvinna kan ordnapåstås på grundval av avundsjuka, inte bara för att han är verkligen avundsjuk, men på grund av brist på uppmärksamhet och ... adrenalin. Hon behöver bara ibland en hormonell och känslomässig skaka, och kvinnan försöker sålunda dra dig in i "stormzonen". Klassiskt system: ett våldsamt gräl - inte mindre våldsam försoning med utmärkt sex i finalen.
  4. Låt dig inte frestas att fråga om din tidigareromaner. Var uppmärksam: Alla uppgifter från ditt tidigare förhållande kan användas senare mot dig. Så uppfyller inte din damas alltför stora nyfikenhet.
  5. Om du är alltför avundsjuk på dinflickvänner och dina argument hjälper inte längre, det finns två sätt att övertyga henne: att övertyga henne om att gå till en psykolog för kvalificerad hjälp eller, tyvärr, för att avsluta ett förhållande som inte behaga båda av er.


Tips 2: Hur gör din man avundsjuk - effektiv rådgivning för kvinnorOm makan gör dig avundsjuk, reparerardator hans vackra kollega eller köra upp sitt hem efter jobbet, är det osannolikt att du kommer att kunna erkänna det och be om mer rätt att inte göra det. I det här fallet, det bästa sättet att visa honom fel - för att orsaka svartsjuka män! Tack vare flera tillförlitligt sätt som möjligt för att säkerställa att man på ett nytt sätt att se på dig och vet vad som går fel.

kak zastavit039; muzha revnovat039;Om du har barn, kommer inte alla metoder att passa dig. Därför är det bättre att använda andra metoder för kvinnor som redan har barn.

Vi förorsakar män - råd för dem som inte har barn

Om du ännu inte har barn och inte sitter fast i moderskap och hemproblem så blir det mycket lättare för dig. Det finns flera sätt hur man gör din man avundsjuk, som passar dig:

  • hemlig provokation
  • provokation;
  • öppen provokation.

Naturligtvis är det bästa sättet att provocera svartsjuka från en man att driva honom till det. Men i början är det nödvändigt att agera mycket noggrant. Då kan din mobiltelefon bli din assistent.

När du pratar i mobilen, alltidlämna rummet, och ännu bättre - för att stänga i badrummet eller köket. Det spelar ingen roll vem som ringer dig, det viktigaste - att skapa en aura av mystik kring samtalet. Således svartsjuk man beslutar att du har hemligheter från honom, och hans själ kommer att lämna in i fråga.

Var försiktig, skriv inte sms om din hemlighetprovokationer till flickvänner. Mannen kan läsa dem. Om han inte känner till antalet din vän, byta namn på det i telefonboken, lämnar initialer eller genom att underteckna det namn som det är omöjligt att avgöra kön, till exempel "Jack" eller "Sasha". Hon kan skriva dig ett tvetydigt budskap som också kommer att orsaka svartsjuka. Till exempel: "Hade en bra tid, du kommer att behöva upprepa!".

Men om de dolda signalerna inte når din man kan duFortsätt till planens andra del. Börja kommunicera uteslutande med män. Det kan vara klasskamrater, kollegor, grannar och andra. Be en av dem att hjälpa dig. Ta till exempel väskan hem, fixa kranen, justera tabletten. I det här fallet berätta din man allt, så att han inser att han inte är den enda representanten för det starkare könet bredvid dig.

Men om det inte hjälpte, måste du börjaagera öppet Börja besöka gymmet, solarium, skönhetssalong, köp en ny klänning. Börja ta hand om dig själv så att mannen kunde se att du har blivit mycket bättre utan objektiva skäl. Om han ringer till dig, hämta inte telefonen omedelbart, låt honom bestämma att du har viktigare frågor än hans samtal.

Tja, och att vakna upp svartsjuka av de mest "bestående"börja komma hem med "presenter". En bukett med rosor "från en fläkt", en söt mjuk leksak eller en flaska sprit kan bara inte lämna likgiltig någon man.

Hur man gör din älskade en avundsjuk - råd för dem som har barn

Endast vid första anblicken verkar det som att de som har barn, är det svårare att förorsaka makens avundsjuka. Du kan lika bra tillgripa provokationsmetoden.

Bara i ditt fall, "flörta" med andra män. Det kan vara barnteaterskådespelare, krusledare, var ditt barn går.

En kärleksfull man kommer inte att tillåta sin fru att diskutera barnets prestationer med tränaren över en kopp kaffe. Därför kommer han definitivt att berätta om det, vilket innebär att du har uppnått det önskade målet.

Det viktigaste att komma ihåg är att allt du behöver vetamäta. För energiska handlingar kan få mannen att få verklig tvivel, vilket kommer att leda till en skandal eller ens skilsmässa! Enkel flörtning och tips hjälper dig att orsaka svartsjuka hos mannen, vilket kommer att bidra till att återuppliva eldens passion i ditt par!