Om en man är mycket yngre än en kvinna: 5 plus och 5 minus i ett förhållande

Om en man är mycket yngre än en kvinna: 5 plus och 5 minus i ett förhållandeMycket få människor är förvånad över par, där en manmycket yngre än hennes hjärtas dam. Om älskare är nöjda med varandra är det värt att fördöma dem för en sådan missförhållande. Vilka är för- och nackdelarna med ett förhållande som en kvinna kan förvänta sig om hon är mycket äldre än hennes utvalda?

Om en man är mycket yngre än en kvinna: 5 plus och 5 minus i ett förhållande

fördelar:

  1. Du får praktiskt taget en hormonell explosion meddu kommer att se "himlen i stjärnorna", livet kommer att verka vackert och fantastiskt, särskilt i början av relationen. Du är välkommen, älskad, bokstavligen sken av lycka, för dig är ingenting omöjligt!
  2. Du kommer att känna dig i många år yngre och ser verkligen ut så. En roman med en man som är mycket yngre än sig själv är som ett magiskt "piller" av energi, ungdom och skönhet!
  3. Din självkänsla ökar betydligt, för att dulyckades vinna hjärtat av en man som var mycket yngre än sig själv, han föredrog dig till de yngre damerna. Dina ögon gnistrar, du lockar uppmärksamheten hos män med din rasande energi, komplimanger häller på dig från alla håll.
  4. Du har länge känt vad och hur du vill ha detsexuell intimitet. Därför kan du utan falsk blygsamhet snabbt lära din unga älskare vilka "knappar" det är bättre att trycka för att uppnå maximal tillfredsställelse. Du kan inse dina sexuella fantasier, bli mer avslappnad och sensuell.
  5. Du kommer att ha ett underbart incitament att ändra din bild,gå ner i vikt, uppdatera din garderob, börja gå till gymmet, etc. Kanske hittar du i dig nya förmågor och talanger. Din horisont kommer att expandera och nya hobbyer kommer att visas.

nackdelar:

  1. Du måste ägna mycket ansträngning ochekonomiska medel, försiktigt ta hand om sig själva. Du ska alltid se perfekt ut, för, vad som helst kan man älska ögon, speciellt unga. Din fobi kan bli: men ser jag inte bredvid honom som en mamma, äldre syster, etc ...
  2. Svartsjuka.Du måste samla all din självkontroll när unga tjejer hänger runt din unga dam. Det är viktigt att inte rulla hans scener av svartsjuka, men att lyckas göra honom avundsjuk på dig!
  3. Du måste klara av den unga människans vanor och omgivning. Mest troliga kommer hans föräldrar att vara emot din relation. Kanske kan vänner inte stödja din roman.
  4. Om din unga utvalda inte har nått professionella höjder och bra ekonomisk ställning, bör du inte förvänta dig dyra gåvor från honom.
  5. Du borde tydligt vara medveten om din sårbarhetrelationer och bygga inte illusioner på lång sikt. Kanske en dag kommer en ung man att lämna dig till en yngre kvinna. Den initiala euforien av känslornas nyhet kommer till slut att förångas och den polygamiska manliga instinkten kommer att driva en man på jakt efter en ny hjärtans dam. Om du misslyckas med att bli den närmaste och mest nödvändiga personen för honom, måste du komma överens med skilsmässa.