Om en man är mycket äldre än en kvinna: 5 plus och 5 minus i ett förhållande

Om en man är mycket äldre än en kvinna: 5 plus och 5 minus i ett förhållandePar där en man är mycket äldre än hans utvalda, träffas oftare. Vad är det som lockar en kvinna i sådana relationer och med vilka problem hon senare kan möta?

Om en man är mycket äldre än en kvinna: 5 plus och 5 minus i ett förhållande

fördelar:

  1. Med en man som är mycket äldre än dig själv känner du dig trygg, som en stenmur. Material välstånd, stabilitet, förtroende för framtiden är drömmen om vilken kvinna som helst.
  2. Du är imponerad av den sexuella upplevelsen av din utvalda, hans artighet, hans förmåga att uppträda med värdighet i samhället.
  3. En av de främsta kvinnliga fobierna - manförräderi - i sådana relationer är dulled.
  4. Du behöver inte fanatiskt försöka se yngre ut än dina år, du är redan "evig flicka" för din utvalda.
  5. Du lockas av visdom och livserfarenhet hos en "vuxen" man. Du kan alltid räkna med värdefulla råd och hjälp.

nackdelar:

  1. En man kommer att försöka ständigt övervakadu, eftersom du för honom kommer att förblir förblir en liten tjej som behöver vårdnad. Kanske kommer han att lära dig hur man bor, pratar, agerar, klär, lagar mat etc.
  2. Förr eller senare kommer du att stöta på en utrotningsexuellt liv. Manlig klimax är inte en myt, men en verklighet. Detta är en seriös minus, vilket är värt att tänka på innan du gifter dig med en man som är 20-30 år äldre än dig själv.
  3. Du kommer säkert att lära dig vad avundsjukdom är av en "vuxen" man, som är rädd för konkurrens hos yngre och starkare män.
  4. Dina intressen och hobbyer kan betydligtFör att skilja, när allt kommer du till de utvalda tillhör olika generationer. Du behöver visdom och välvilja, så att dessa skillnader inte leder till allvarliga konflikter.
  5. Du kommer sannolikt att stöta på olikasjukdomar som nästan alltid är förknippade med åldrande. Det är nödvändigt att älska och respektera en person mycket, att vara nära, att ta hand om och hjälpa till i någon, även den svåraste situationen.