Hur man lär sig övningar för musklerna i slidan

Hur man lär sig övningar för musklerna i slidanIntim gymnastik är av forntida ursprung,dess hemlighet ägdes av geisha, hetaera, kända courtesans. Dessa övningar är lätta att lära sig, det viktigaste är uthållighet och regelbundenhet. Om du lär dig de fem övningar för att stärka musklerna i slidan och bäckenet, då först och främst verkligen känner din sexuella energi och kvinnliga själv, mycket att smickra den intima liv, och för det andra kommer att innebära betydande fördelar för urogenitala området (detta utmärkt förebyggande av cystit).

Hur man lär sig övningar för musklerna i slidan

Övningar för musklerna i slidan måste göradagligen, bättre flera gånger om dagen. För att förstå var du har dessa muskler, fördröja urinering och känna omedelbart dem. De första fyra övningar kan göras medan ligger i sängen, och stående i transport, och sitter vid datorn ... hela komplexet intima gymnastik kommer att ta mer än 10-15 minuter på dig, och när den genomför en systematisk effekt är inte lång tid att vänta. Efter 2-4 veckor kommer du att känna resultat, och även de kommer säkert att känna din älskade!

  1. Krama i tio sekunder musklerna i slidan, sedan i tio sekunder, slappna av. Vid denna takt gör du övningen fem gånger.
  2. Spänna musklerna i skeden med all din makt och håll så mycket som möjligt, då slappna av, andas ut! Gör det tre gånger.
  3. Vid högsta möjliga hastighet, förkorta musklerna i slidan i några sekunder, skärpa spänningen och försök hålla den så lång som möjligt.
  4. Tänk dig att du har en "vagina" i din vagina, ochöka styrkan av komprimering av intima muskler från minimal till maximal, figurativt räkna "golv" med dina muskler. När du mästerar dina muskler tillräckligt, kan du variera kraften i muskelkontraktion och "rida" på "golv" som du vill.
  5. Morgonövning. Det hjälper dig att väcka din kvinnliga sexuella energi. När det är klart kommer dina ögon att lysa! Sitt på dina klackar, räta ryggen och luta huvudet lite framåt. Försök att fokusera på känslorna och stänga dina ögon. Inhale - kläm musklerna i slidan och håll så mycket du kan, tänka på dig själv, andas - slappna av. Gör träningen tio gånger i en långsam takt, sedan tio gånger i en snabb takt. Och så vidare tre gånger i varje takt. Varje morgon kommer du att känna att du kan behålla de vaginala musklerna längre, kontot förlängs.