Vad är en interaktiv historia?

Vad är en interaktiv historia?Modern teknik har förändrats avsevärtsätt att studera historia. Nu även i avlägsna städer och byar är det möjligt att lära sig om intressanta historiska fakta från primära källor. Projektet låter dig självständigt tolka fakta, baserat på riktiga dokument, en interaktiv historia är tillgänglig för både professorer och skolbarn.

Interaktiv historia

Inledningen av bildandet av den största elektroniskabibilioteki Ryssland sätta företaget OJSC "AK" Transneft "som finansieras under 2008 för att utveckla en Internetportal" Runivers". Kärnan i projektet var faksimil Historical Library, baserat på den byggdes halv uppslagsverk, sökmotor, olika teman gallerier.

Idag i biblioteket av interaktiv historiaDet finns många bibliografiska kataloger, böcker om militärhistoria, encyklopedi, beskrivningar av resor och markutveckling, atlaser, tidskrifter, böcker om filosofi och mycket mer. För första gången framkom en faksimile kopia av det ryska rikets fullständiga samling av lagar, tsaristiska militärcykluser, olika arkivdokument i allmänhetens tillträde.

Om innan du visade dem var det nödvändigtatt begära en förfrågan till Moskva eller St Petersburg-bibliotek, vänta i veckor och skriva om information i läsrummet, då är det tillräckligt att registrera på webbplatsen och ladda ner den nödvändiga boken.

Tematiska projekt interaktiva berättelser

Interaktiv historia blir allt merpopulär hos invånare i Ryssland genom tematiska projekt. De utvecklas av specialister från Runivers-projektet tillsammans med representanter för Ryska statens humanitära universitet. Sådana avsnitt som "Historia av statliga institutioner", "Rysslands politiska historia", "Kossacks historia" och andra skapas och kompletteras. Dessa projekt är särskilt intressanta för dem som vill förstå Rysslands och alla grannländernas historia självständigt, förstå Rysslands roll i världen tidigare och nu. Här kan du se bara verkliga historiska dokument, ritningar, fotografier, interaktiva kartor om historien utvecklas.