Tips 1: Vad är ett interaktivt röstsystem?

Tips 1: Vad är ett interaktivt röstsystem?Genomföra opinionsundersökningar, lär digKunskapsnivån hos eleverna, att identifiera ledaren bland högtalarna, omedelbart samla in röster - allt detta blir möjligt tack vare det interaktiva röstsystemet. Valet av systemet är nödvändigt med hänsyn till kraven i undersökningar, antalet svarande och andra parametrar.

Online röstsystem

Det interaktiva röstningssystemet representeraren uppsättning utrustning som låter dig göra undersökningar bland deltagare. Respondenterna delas ut röstkonsoler med knappar, läraren har en signalmottagare. Antalet konsoler i olika röstsystem är olika, men oftast inte mindre än 16. Deltagarna måste svara på frågor genom att trycka på vissa knappar. Resultatet är att instruktören eller handledaren får omedelbart - han ser alla pollingdata på konsolen eller datorn.

Ser ut som interaktiv röstning

Interaktiv röstning kan genomförassamtidigt i olika rum på grund av att panelerna arbetar med radioteknik. Vanligtvis ser undersökningen ut så här: datorn börjar testa, frågor distribueras på arken, dikteras eller visas så att alla kan se dem. Respondenter svarar på frågor genom att klicka på knapparna. Signaler skickas till datorn med en radiosignal och omedelbart behandlas av programmet. Resultaten är synliga i realtid.

typer interaktiva röstningssystem

  • De enklaste konsolerna med knapparna "Ja", "Nej", "Svårt att svara".
  • Konsoler för att rösta med alternativ för svar "A", "B", "C", "D", "E", samt en kryssning och ett kors.
  • Konsol med ett helt tangentbord, med vilket du kan skriva rätt svar.

De flesta moderna systemelektronisk röstning utrustad med en flytande kristallskärm, där frågetecknet visas, ibland själva frågan eller den skrivna texten. Votum-systemet är också utrustat med en formelredigerare, så deltagaren har möjlighet att infoga den i texten.

En viktig aspekt av valet av systemet är möjlighetenspåra svar. Votum interaktivt röstsystem möjliggör för läraren att ge individuella uppdrag, för att kontrollera kunskapsnivån för varje elev individuellt. Det smarta röstningssystemet gör att du kan spara resultaten av kunskapskontroll i filer, och du kan även namnge de ljusa ActiVote-konsolerna.


Tips 2: Varför den skäggiga konungen Conchita Wurst vann Eurovision Song Contest-2014Den mest chockerande deltagaren av Eurovision-2014transvestit Conchita Wurst inte bara imponerade publiken med sin ängla röst, med första plats i den internationella musiktävlingen, men blev också den mest diskuterade och kritiserade Eurovision deltagare. Varför vann tävlingen "skäggig kvinna" Conchita Wurst?

Conchita Wurst, Eurovision Song Contest 2014Eurovision Song Contest-2014

Slutet av tävlingen hölls 10 maj på natten iKöpenhamn. Conchita Wurst (tysk. Conchita Wurst) tog första plats i enlighet med resultaten av online röst tittare på den andra sidan av skärmen (50%) och den internationella juryn (50%) från 37 länder. Artist gjorde 290 poäng, slog konkurrens med bred marginal. På andra plats med 238 poäng var artister från Nederländerna, den tredje - från Sverige (218 poäng).

Tretton länder levererade Conchita Wurst tillFörsta platsen, tilldela henne 12 poäng: Storbritannien, Spanien, Belgien, Finland, Irland, Israel, Italien, Sverige, Schweiz, Slovenien, Grekland, Portugal, Nederländerna. På 10 poäng mottogs den "skäggiga kvinnan" från Norge, Island, Malta, Frankrike, Ungern, Georgien och Litauen.

Med 8 poäng ges Rumänien, Danmark och Ukraina. Vid 7 - Tyskland och Moldavien. Lettland gav 6 poäng. Ryssland och Albanien - 5, Estland - 4, Makedonien - 3, Montenegro - 2 och Azerbajdzjan - endast 1 poäng. Uppskattade inte sagans diva i Vitryssland, Polen, Armenien och San Marino och satte 0.

Vem är Conchita Wurst

Conchita Wurst är en man. Hans namn är Tom Neuwirth. Han föddes den 6 november 1988, far - armeniska, mor - österrikare. Sedan barndomen, Tom med intressen att försöka på kvinnokläder, insåg han att han var intresserad av män. I en liten by med en befolkning på 3 tusen invånare upplevde Tom fullt diskriminering och missförstånd från andras sida, vilket resulterade i grym förföljelse. Först upplevde Neuwirths föräldrar sonens beteende som excentricitet, men idag stöder de honom i allt.

Under 2006 deltog Tom Neuwirth icasting show av unga sångare, avslutar andra. Sedan fanns ett musikband som snabbt sönderdelades. För tre år sedan tog en man examen från Modehögskolan i Graz. Bilden av en upprörande "kvinna med skägg" Neuwirth skapade 2011 för att delta i den österrikiska gjutshowen "Big Chance".

Eurovision-2014 var för Conchita Wurst en stjärna av ära, som öppnade vägen till de flesta av världens scener.

94747_5375a305675d05375a30567607.jpeg

Varför Conchita Wurst vann Eurovision Song Contest-2014

2014 är inte det första försöket från Conchita Wursterövra en internationell musikkonkurrens. För första gången utförde den österrikiska travesty-diva på Eurovision-scenen 2012. Men hon lyckades inte ens nå finalen. Trots detta har det nationella urvalet av 2012 förtjänat ära till början sångare med en änglalik röst, som hennes kritiker kallade henne då.

Som erkänd av Conchita Wurst är hon i alltär lika med den populära sångaren Sher, som blev pojkens idol när han var barn. I sin mikrobloggtjänst betonade Conchita, Cher har fortfarande en fördel - det är "Grammy". Och detta toppmöte Wurst kommer också att erövra.

För Eurovision Song Contest-2014 valdes mycketen melodisk melodisk sång som avslöjar hela sortimentet av Conchita Wursts röst. Sången Rise Like a Phoenix har blivit så populär att fans frågar att det blir huvudtemat för den nya James Bond-filmen. På presskonferensen föreslog journalisterna även att Conchite blev en ny tjej med namnet James Bond, som divaen coquettishly skojade. Dessutom stödde Wurst aktivt allmänheten i Köpenhamn, som då visste sin låt av hjärtat.

Det är omöjligt att inte känna igen den magnifika karismaen ochVismännens oklanderliga röst som från en ung ålder visste hur man framkallar medkänsla från andra, samtidigt som den chockerande och chockerande allmänheten. Vid tiden för talet hade Conchita Wurst redan en armé av många fans från olika länder.

Och självklart hade transvestitens stöd en enorm gay community som gav den sina röster.