Sammansättning på Unified State Examination 2015: vad att överväga

Sammansättning på Unified State Examination 2015: vad att övervägaNu har det blivit uppenbart att vid Unified State Examination i 2015år, kompositionen återlämnas, som en gång var en obligatorisk del av slutprovet på ryska språket i 11: e klass. För vissa studenter har denna nyhet blivit obehaglig. Detta beror på att de inte vet hur man ska förbereda sig för denna typ av arbete.

Sammansättning på Unified State Examination 2015: vad att överväga

Det är ingen hemlighet att uppsatsen om användningen kommer att skrivas pålitterärt material. För att framgångsrikt klara av arbetet är det nödvändigt att läsa litterära verk, som bestäms av läraren hemma. I extrema fall - lära känna åtminstone deras korta innehåll på Internet om du inte låtsas på högsta nivå. Litteraturtillförlitlighet är det första kriteriet för det kommande arbetet. Förresten är testet av de ryska akademikernas sammansättning av 2015 redan i mitten av december, det vill säga det finns nästan ingen tid kvar för förberedelser.

Stil konsistens är en annankrav på skriftligt arbete. För att behålla det, bör du träna daglig skriftligt arbete, åtminstone en liten mängd. Läs berättelsen, berättelsen, avslutade romanen, omedelbart är det nödvändigt att svara på ett problematiskt problem som berörs av författaren. I det här fallet måste du se till att orden "inte springa igenom" ord av samtal, minskat vokabulär eller omvänt, för bokfört ("zelo", "för" och så vidare). Således kommer du att träna litterär äkthet och stilistisk enhet.

Lejonets andel av misstag i skoluppsatserutgöra logiska fel, det är inkonsekvens och vaghet i presentationen. När du skriver jobbet, följ presentationssekvensen, hoppa inte från en tanke till en annan. Detta kommer att bli perfekt genom en väl genomtänkt plan, vilket ger nästan hälften av framgången för det framtida arbetet.

Innan du utarbetar en plan,arbeta i framtiden. Sedan är det på punkterna nödvändigt att skriva ned makro-teman i det framtida arbetet. Det är önskvärt att varje makroämne delas upp i mikroämnen. De kommer att göra delpunkter av planen.

Glöm inte att använda när du skriver ett arbeteuttrycksfulla medel: epiteter, metaforer, jämförelser. Och kom ihåg också att kompositionen är en kreativ typ av arbete, så var inte rädd för att experimentera.