Tips 1: Hur ser Leshy ut?

Tips 1: Hur ser Leshy ut?


Leshiy, som de flesta av de orena representanternakraft, är en del av antika hedniska trosuppfattningar. Hittills har hans bild bevarats av ryska folksaga, så det är inte svårt att föreställa sig den här varelsens utseende.Hur gör en hund


Leshiy är andan och ägaren till skogen och dessmånga invånare. Trots att hans goblin är i varje skog, tillskrives han en speciell kärlek till gran. Ofta är en goblin klädd som en man, bara den vänstra våningen i hans kaftan smeder sig bakom höger och inte vice versa, som människor bär. Den är omgjord av en skogsdandy med en röd ram. Hans skor är förvirrade: den högra foten sätts på vänster ben och den vänstra är på högra foten. Hans ögon är gröna och brinner med en ljus flamma.

Även om goblin försöker på alla möjliga sätt att dölja hans"Orent" ursprung, det är inte så lätt att göra det. Saken är att han har blått blod, och om du tittar på honom genom hästens högra öra, får hans hud en blå snett. Han ser inte ögonbryn och ögonfransar, han kamar håret på huvudet till vänster. Om leshchi går genom sina skogsmarkar, är hans tillväxt lika med de högsta träd. Men när skogsandan går ut på en promenad på kanten, verkar det som ett litet gräsblad och kan gömma sig under ett bärblad. I skogen rusar den leshy som en galen, ständigt förlorar sin hatt.

Om en person går till skogen för svamp ellerbär, och bärs bort, vandra in i skogsmarknaden, kan goblinen slå honom inför en sådan dimma att han länge kommer att cirkla på jakt efter en väg till samma ställe. Kunniga människor råder siktaren att sitta på stubben, ta av sig själv och vända inuti kläderna och sätt sedan på den igen. Dessutom måste du alltid byta bast skor. Om han kommer att träffa skogsmästaren själv, måste man djärvt närma sig honom och ropa: "Fårens ansikte, fleece!" Då försvinner bastarden, och dimma han blåsar försvinner omedelbart som om han inte existerade.Tips 2: Där Snow Maiden bor


Om det är uppenbart att jultomten bor i skogen nära Veliky Ustyug, då är det intressant för många, men var är Snow Maiden?I högtornet. Stor ojämn


Vid distribution av bostäder, myndigheterbestämde sig för att hon borde bor där hon föddes - i den glorious staden Kostroma. Valet föll på honom, för det enkla och goda skälet att Snow Maiden föddes i Kostroma, från bilden skapad av den ryska författaren och dramatiken N. Ostrovsky. Därefter, på stadierna av de mest kända ballettteaterna, var samma ballett titeln för P.I.s musik. Tchaikovsky. Den skärmade leken vann hjärtan hos miljontals barn och vuxna.

Det var bestämt att inte skicka en stjärna in i skogen, utan att ge henne ett palats i hjärtat av staden. Självklart är Snegurochkas tåg mer blygsamt än Santa-klausens, men trots allt är han äldre och mer solid.

I motsats till Julgrans farfar, var merDen berättar om månaderna i herrgården Maiden levande saga tecken - skräck, Goblin, Hobgoblin, Cote Baiyun. De gamla slavarnas gudar är också intressanta. En hel del intressanta och oväntade gäster väntar på gästerna. Känn var Snow Snow Maiden är mest bekväm i Ice Room, där även drycker serveras i isförpackningar och glasögon.

En glad prestation diversifierar turnén runt Snow Maiden's house. Och, naturligtvis, bilder med trollkarlens trollkarl och sagolika hjältar, souvenirer till minne.

Du kan besöka Snow Maiden när som helst på året, men bara vintern kan förmedla hela känslan av saga och verklighet på samma gång.
Tips 3: Varför behöver vi advokater


Historiker hänvisar till de första advokaternas utseende tilltredje århundradet f.Kr. Skapandet av detta yrke är förenat med övergången av juridiska relationer till en högre nivå. Det var då den romerska lagen uppstod och människor behövde kunskap om fältet.Varför behöver vi advokater


Begreppet "advokat" i vidaste bemärkelsen förstås som specialist inom rättspraxis. I praktiken lag ha en smalare specialisering. Det är möjligt att identifiera advokater som arbetar inom brotts-, civilrätt, advokater, notarier etc. Det finns ett stort antal juridiska specialiseringar på grund av den stora mängd material i varje rättsområde. Juridiska uppgifter bestäms enligt deras specialisering. En advokat som arbetar i brottsbekämpande organ kan agera som åklagare, och en advokat från advokatbyrån skyddar medborgarna inom ramen för en rättegång. Notaren handlar om förberedelser av olika typer av dokumentation, utarbetande av testamente och fullmakter, certifiering av kopior av dokument etc. Juristerna har alltid fungerat som mellanhänder mellan ett komplext lagstiftningssystem och det civila samhället. Största delen av befolkningen har inte juridisk läskunnighet och ansöker om förtydligande av deras rätt till advokater. Arbetare som en slags upplysare håller företrädare för detta yrke öppna seminarier om civil-, arbetskrafts-, familje- och andra typer av lagar. I liknande yrken lag förklara hur en medborgare kan skyddaderas intressen, för att uppnå dessa och andra fördelar, inte bli behövs ett offer för byråkratisk proizvola.Yuridicheskaya hjälp för den moderna människan inte bara egendom eller affärsangelägenheter, men också för att hantera många vardagliga sysslor. Göra ett större inköp använda sig av skönhetssalonger, fitness center ofta människor mycket ofta inför ansvarslöshet, vårdslöshet och girighet. Hjälpa till att lösa dessa konflikter kan bara vara en specialist för att skydda rättigheterna för media potrebiteley.Sovremennye livligt svara på den rättsliga situationen som råder i samhället och är ofta inbjuden jurister till olika roller i överföringen av auktoritativa experter kunna bedöma ur synvinkel rättigheter medlemmarnas handlingar och råd angående hanteringen de aktuella problemen .