Vilka roliga komedier med Leslie Nielsen du kan se

Vilka roliga komedier med Leslie Nielsen du kan se


Leslie Nielsen är en av de mest kändaaktörer-komiker under de senaste årtiondena. Parodier med hans deltagande kan orsaka många positiva känslor. Några av skådespelarnas filmer hålls i samlingar av komedifilmälskare i många år.Vilka roliga komedier med Leslie Nielsen du kan se


Leslie Nielsen är en född komiker. En av de mest löjliga filmerna med hans deltagande var "Naked Gun" ("With a gun naked"). Denna bild kan kallas klassiker av 1980-talets komedigenre. Det är ingen slump att tre delar av den här komikenett mästerverk där Nielsen spelar polisen Frank. Huvudpersonen kommer hela tiden in i komiska situationer, undersöker brott. Den här filmen kan hjälpa en person att slappna av efter arbetsdagar och ha kul.

En annan parodi med Nielsens deltagande är käntden berömda filmen "The Fifth Element". Den ursprungliga titeln på filmen fick en annan komedi namngivning. Som ett resultat gick skärmarna "Sjätte Element", där Nielsens hjälte går in i rymden för ett viktigt uppdrag att rädda mänskligheten. Nielsens hjälte fick instruktioner att förstå det faktum att USA: s president ersattes av en klon. Det antogs att presidenten själv var i rymden bland klonerna i rymden.

"Oförstörbar spion" en annan komedi om en speciell agent som försöker rädda världen. Nielsen i huvudrollens roll är oföränderlig, hans deltagande i många komiska situationer ger bilden ljushet och speciell charm.

Det bör noteras att i många komedier med Nielsen spelas de ledande rollerna av vackra kvinnor, mellan huvudpersonerna bildas en kärleksaffär som är mycket intressant att observera.

Nielsen deltog i komediparodier påkända horror. Fans av denna genre är glada att se filmer som "Dracula: Dead och Loving" (en parodi av den berömda skräckfilmen "Dracula") och "Att förbjuda igen" (en parodi av den klassiska skräckfilmen "The Exorcist").

Av de andra komiska komedierna med Nielsens deltagande kan följande filmer noteras: "Guilty Without Guilt", "Very Scary Movie 3", liksom "Mr Magoo" och "Airplane".