Vad är serien "Hus med liljor"

Vad är serien "Hus med liljor"


Den nya tv-serien är en familjesaga om livet för frontlinjens hjälte Mikhail Govorov och hans familj. Filmen berättar historien om flera generationer sovjetiska folk från krigets slut till våra dagar.Vad är serien "Hus med liljor"


Tomten

Bildledaren är Vladimir Krasnopolsky.
1946, efter segern över fascisterna,hero-frontlinjearbetaren Mikhail Govorov återvänder till ett fridfullt liv. Men hans sätt ligger inte med sin fru. Michael lärde sig att Tasia var en kvinna som han träffade på vägarna i krig och blev kär, födde en dotter, och hon dödades i bombningen av tåget. Little Lily är Mikhails egen dotter. Han finner den på barnhemmet. Tillsammans med hennes Govorov kommer äntligen till familjen. Utseendet på en olaglig dotter är en obehaglig överraskning för familjen Mikhail, hans fru och lilla son Kochi (Konstantin). Hans fru kunde inte återhämta sig från detta slag. Hon förlåste inte sin man och accepterade inte sitt "blod". En nära vän till Mikhail, Dementy Shulgin, uppmanar honom att ta en ansvarsfull ställning. Därefter flyttar familjen Govorov till en gammal herrgård utanför staden. Den populära tron ​​har döpt det "huset med liljor". Med det är förbunden legenden om den olyckliga kvinnan som satte en förbannelse på huset och dess invånare. Och även om detta hände under 1800-talet är huset fortfarande fientligt för sina gäster. "Det kommer inte bli någon lycka för dem som bor där i hundra år," - den här stavningen skrämmer bort människor från honom. Men Govorovs, som inte vet något om honom, blir nya herrar i huset. Ursprungligen går deras liv bra, men olyckorna börjar snart att spöka den en gång slarviga Michael. Sonen dör, och hustrun sänker berget i vin. Och då blir det känt att Tasia, Lily's mamma, har överlevt och letar efter sin dotter. Så här ser historien om en familj ut. Barn växer upp, föräldrar blir gamla. Men alla fortsätter att leva under taket av huset med liljor som blivit deras släktingar. Och den här sagan är inte över ännu.

Skådespelare

Roller spelas av både ryska och ukrainska aktörer: Sergey svänghjul, Darya Moroz, Nikolai Dobrynin, Olesya Sudzilovskaya, Evgeny Knyazev, Viktor Rakov och andra.
Sergei Makhovikov - en populär rysk skådespelareteater och bio, regissören, exekutör av egna låtar. Han föddes 1963. Serienummer: "Blind", "Secret Guard", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2". Daria Moroz är en rysk skådespelerska av teater och bio. Hon föddes 1983. Föräldrar är den kända skådespelerskan Marina Levotova och regissören Yuri Moroz. Jag började skjuta i bio från 3 månader. Totalt spelade hon i 53 filmer och serier. År 2009 tilldelades hon "Nika" -priset för den bästa kvinnliga rollen (filmen "Live and Remember.") Olesya Sudzilovskaya är en sovjetisk och rysk skådespelare av teater och biograf. Star of the movies "Mamma, låt inte grieve", "Lily of the Valley Silver". Hon spelade in i 56 filmer.

Om showen

Gemensam produktion av den ryska filmstudion"Favorit Film" och ukrainsk film.UA. Premieren ägde rum den 31 mars 2014. Säsong 1 visades. Totalt 24 serier tas bort. Varaktigheten för varje serie är cirka 45 minuter.