Framtidens webbläsare från Yandex

Framtidens webbläsare från Yandex


Det kända företaget Yandex presenterade en alfaversion av sin webbläsare, som har en lakonisk och transparent design utan att tillämpa några gränser runt fönstret.Framtidens webbläsare från Yandex


Ansökan, som skaparna säga "tar på sig färg web-sida, som är öppen i en webbläsare, av denna anledning, skillnaden mellan ett program och ett globalt nätverk försvinner. De slås ihop till en enda enhet"

Absolut alla flikar i alfaversionen av webbläsarenYandex ligger längst ner, liknande applikationsikonen i Windows eller OS X. Flikarna är målade i färgen som dominerar den öppna webbsidan. För Twitter kommer det att bli en ljusblå färg, för Facebook - mörkblå. Om flera flikar lanseras från samma webbplats samtidigt, kombinerar programmet dem till en.

All hjälpinformation om webbsidorvisas på en separat skärm som kommer att startas när du klickar på titeln. Den innehåller alla vanliga alternativ i Yandex-webbläsaren: "Resultattavla" med dina favoritwebbplatser, ekonomiläge "Turbo", "smart" linje, visning av dokument, utskrift etc.

Alfa-versionen av programmet är "ett provWebbläsare - vår vision om hur det kan vara i vår framtid ", säger utvecklarna. I händelse av att vissa funktioner eller lösningar i gränssnittets utseende kommer att glädja användarna kommer de att överföras till huvudversionen av programmet.

Yandex-testbläddraren är tillgänglig för två operativsystem - Windows och OS X. Du kan ladda ner den på företagets hemsida.