Var ska du åka i St Petersburg med ett barn på semester

Var ska du åka i St Petersburg med ett barn på semester

Vila med barnet på semesterdagar kan varatrevlig och varierad. Särskilt i en sådan stor och ljus stad, som St. Petersburg. Här kan du gå med ett barn till ett planetarium och zooms, ha kul i vattenparker, lekrum och göra mycket mer spännande saker.

Var ska du åka i St Petersburg med ett barn på semester

instruktion

1

St Petersburg-planetariet har uniktutbildningsprogram och underhållningsprogram. I observatoriet kan alla titta på teleskopet för att se med hjälp av en mängd himmelska föremål, i synnerhet månen. Observatoriet arbetar från klockan sju på kvällen varje dag under semestern, det brukar bara fungera på helgerna. Om moln eller nederbörd stör direkt observation, genomförs en virtuell. I planetariet kan du delta i "Comic Travel", känna sig som en medlem av astronauternas team. Du kan göra detta på helgerna under dagen. I Star Hall med hjälp av en unik apparat projiceras hela stjärnhimmel eller någon del av den. Sessioner hålls varje dag utom måndag. Och även på planetariet finns ett laboratorium med intressanta experiment där du kan delta. Det bör noteras att under helgdagar fungerar Petersburg Planetarium utan några dagar.

2

Zoologiska museet i St Petersburg -ett unikt fenomen. Trettiofyra tusen utställningar finns här. Det här museet är intressant inte bara för skolbarn, men också för de minsta, för dem utflykter "Vår i Skogen", "Djur i Tales" och andra hålls här. På dessa utflykter lär barnen om djurens liv och deras vanor och hur man skyddar naturen. Under semestern arbetar Zoologiska museet utan några dagar.

3

Några av de bästa vattenparkerna i landet - ett komplex"Waterville". Det finns två stora pooler, en med imitation av vågor, flera små pooler med bubblor, glidbanor av olika komplexitet, akvarier, spa och andra intressanta och användbara saker. Till små barn ger uppblåsbara manschetter. Här kan du ha en bra tid med hela familjen och ha glädje både för dig själv och för barnen.

4

Leksaksbibliotek är ett bra sätt att ta barn av sekundäroch äldre. Här är realistiska spelautomater, spel som air hockey och ping-pong, det är alltid bullrigt och roligt. Leksaksbiblioteket ligger vanligtvis bredvid biografhallarna, så att det är dags att skicka tiden före sessionen. Förresten är det också en bra idé att gå på bio med barnet på semester.