Var ska man gå med ett litet barn i Moskva

Var ska man gå med ett litet barn i Moskva

Små barn behöver mestunderhållning och ny kunskap. Moskva ger föräldrarna de flesta möjligheter till en rolig, intressant och användbar tidsfördriv hos barnet. Ny kunskap, intressanta upplevelser, spel och shower - allt detta väntar på de unga besökarna.

House of fairytales "En gång i tiden"

instruktion

1

Det finns en underbar plats i Moskva där dinbarnet kan kort omvandlas till en saga karaktär, röra den heroiska rustningen med händerna, titta på fabrikerna. Att lära känna tullarna och traditionerna hos olika folk i världen för att se teaterföreställningar. Denna plats är sagans hus "En gång i tiden". På vardagar är dock utflykter endast för skolor och trädgårdar, och du kan gå individuellt här på en helginspelning.

2

Experimentanium - interaktivt museumfascinerande vetenskap, de studerar fenomenen i omvärlden och vetenskapens lagar. Alla besökare kan självständigt genomföra experiment och experiment, delta i program, aktiviteter och shower. Detta är ett museum där du kan röra någonting. Dessutom finns det fascinerande showprogram för alla åldrar. Unga barn gillar särskilt showen av stora tvålbubblor. Förresten, om du inte vet hur du ska berätta för ditt barn om var barn kommer ifrån, finns det en spännande utflykt som avslöjar detta ämne i detalj.

3

En bra plats för en familjesemester är centrum"Wow-City." Varje morgon finns morgonuppträdanden, föreställningar och andra underhållningsevenemang där barn kan delta aktivt. Här kan du få ett mellanmål i ett par bra kaféer, där det finns en barnmeny. I "Ogo-City" kan du titta på tecknade film på en stor skärm, dra med barn i nöje, spela i lugnande spel. Det finns två specialaffärer i mitten där du kan köpa barnböcker, spel, kläder, leksaker och saker för nyfödda.

4

På nyårsafton kan du titta på Dada's bostadFrost. Hans herrgård ligger i Kuzminki på sitt territorium finns ett torn och en fantastisk bra och sport staden, och mill-Chudesnitsa och även spår av sagor. Regelbundet på landets territorium är nyårets föreställningar, konserter, spelprogram och föreställningar. Och här kan du skicka ett brev till posten till jultomten.