Regler för att välja popup-stativ enligt deras funktioner

Regler för att välja popup-stativ enligt deras funktioner

Till kommersiell och reklamutrustning i form avpop-up står fullt berättigat sitt syfte, det måste väljas med hänsyn till de funktioner som den ska utföra. Det finns flera alternativ för dessa stativ, vilket gör att du kan visa en eller annan produkt i det mest fördelaktiga ljuset.

Regler för att välja popup-stativ enligt deras funktioner

De mest populära är mobila pop-up står rak och böjda konstruktioner som gör det enkelt och så snabbt som möjligt för att distribuera fotopaneli annonseras även i fält.

För att skapa ett stort reklamfält (med ett område på ca 20 meter) är det nödvändigt att välja utställningsreklamutrustning, som enkelt kan kompletteras med uppställningsställ och häften.

För att visa storskaliga sömlösa bilder och deras snabba utplacering, är det bättre att föredra professionella pop-up-ställen i en konkav, rak eller cylindrisk design.

För montering av icke-standardiserade utställningsutställningaridealisk utrustning för reklamproduktion, vars sammansättningar är monterade inte på nitar, utan på skruvar. På grund av detta är det möjligt att montera pop-up-ställen med en mängd olika konfigurationer, vilket fixerar de magnetiska ribborna på strukturen från vardera sidan av enheten.

Gör en presentation ljus och färgstark tillåtermultifunktionell popupstativ, utrustad med ett starkt och stabilt stativ i form av en teleskopstång. Om produkterna visas under dämpad belysning kommer standen med belysning bokstavligen att presentera den i det mest fördelaktiga ljuset.