Tips 1: Producenter av frukt och grönsaksprodukter från Astrakhan-regionen ökar produktionskapaciteten

Tips 1: Producenter av frukt och grönsaksprodukter från Astrakhan-regionen ökar produktionskapaciteten

Den största fruktprocessorn i regionen,grönsaker och andra livsmedel - "Astra konservering företag" - för att öka volymen av råvaror acceptans har sedan 2009 varit att genomföra ett program för modernisering av sina egna anläggningar.

Producenter av frukt och grönsaksprodukter från Astrakhan-regionen ökar deras produktionskapacitet

Den tekniska återutrustningskampanjen har redan gett sittde första frukterna - det erbjudna sortimentet av konserver har ökat och följaktligen volymen av deras utsläpp under varumärkena "Astrakhan konserveringsföretag". Således planerar bolaget att uppta en tom nisch på den ryska marknaden, som kvarstod efter att de ryska myndigheterna införde ett förbud mot import av livsmedelsprodukter från ett antal länder.

I november 2014 produktionskapacitetSergey Krzhanovsky, minister för industri, transport och naturresurser i Astrakhan-regionen, besökte Astrakhan Cannery Company och inspekterade och utvärderade bolagets kapacitet och potential. I sin tur noterade Vladimir Aksenov, bolagets chef, det ständiga deltagandet av regionala och federala myndigheter i ödet för det företag han representerade.

Så, regeringen i Astrakhan regionenhar utvecklat och fortsätter att genomföra effektiva mekanismer för att stimulera förädlingsindustrin i regionen. År 2014, som en del av företaget "Astrakhan konservering företaget" togs i drift ett modernt utrustad verkstad, specialiserar sig på produktion av vegetabiliska frysning (ca 100 tusen ton av en eventuell acceptans av råvaror bara för en dag), samt kylrum med en kapacitet för lagring av tre tusen ton fryst produkter.

Men företaget stannade inte där: "Astrakhan Cannery Company" har köpt utrustning för att utrusta pepparbearbetnings- och fräsavdelningen för olika grönsaker med blancheringsfunktion. Således har företaget redan utökat utbudet av producerade pickles och marinader.

"Mitt hushåll är fortfarande litet. Jag levererar färsk frukt och grönsaker till marknaden, det räcker inte med att bearbeta volymerna. Men jag hoppas verkligen att öka avkastningen under perioden fram till 2020 och lita mycket på statens stöd. Efter det är det ganska möjligt, jag kommer att börja samarbeta med stora processorer, såsom Astrakhan Cannery Company, "- säger Ivan Mikhailov, en privat Astrakhan-jordbrukare.

Tips 2: Hur var lanseringen av "Poplar"

Den 8 juni 2012, på Kapustin Yar testplats,Astrakhan-regionen, genomfördes en annan testlansering av den interkontinentala ballistiska missilen "Topol". Den militära träningsdelen av missilen slog framgångsrikt ett konventionellt mål på det kazakiska testområdet Sary-Shagan.

Hur var lanseringen av "Poplar"
Intercontinental ballistic missil "Topol"ligger till grund för grupperingen av de strategiska missilstyrkorna. Utvecklingen av missilen startades 1975, efter tio år tog det nya komplexet upp stridstjänst. Den är utrustad med medel för att övervinna missilförsvar, flygkontroll utförs med hjälp av gasstråle och aerodynamiska kontroller. Den totala massan av den uppgraderade versionen av missilen är 51 ton, det maximala intervallet är 9500 km. Militärenheten är kärnvapen, monoblock. Missilens hela livslängd lagras i en förseglad startkapsel där den nödvändiga temperaturen och fuktigheten bibehålls. Lagringsperioden var initialt 10 år, då ökades den till 21 år. För att testa komplexets tillförlitlighet måste militären genomföra testlanseringar från tid till annan, med lansering av raketer med maximal hållbarhetstid. Lanseringen av "Topol" på natten den 8 juni 2012 lyckades och bekräftade fullständigt de taktiska och tekniska egenskaperna hos komplexet. Sannt test av raketen var inte utan några nyfikenheter. Eftersom den Sary-Shagan-polygonen är i Kazakstan, kunde missilens flygbana observeras i ett antal länder i Mellanöstern, särskilt i Israel och Libanon. Lanseringen kan också ses i Turkiet, Georgien, Azerbajdzjan, Armenien. Många invånare i dessa länder har antagit en missil för UFO, vilket underlättades av en förändring i flygbana, troligen i samband med genomförandet av anti-missilmanövrer. Specialister, som visade video av anläggningen, uttydde otvivelaktigt att ögonvittnen observerade lanseringen av missilen. De länder i "Topol" som är i bruk blir gradvis tagna. De ersattes av Topol-M-missilerna som skapades på basen, som lyckades slå mål på ett avstånd av upp till 11 000 kilometer och transporterade ett termonukleärt block med en kapacitet på 550 kiloton. "Yars" -komplexen med en separerande warhead som bär tre termonukleära enheter av individuell vägledning används också.

Tips 3: Hur man bestämmer elasticiteten i utbudet

Marknaden är mycket känslig för förändringar i olikafaktorer: priser, inkomstnivåer eller kostnader. Graden av denna känslighet uttrycks med hjälp av elasticitet. Bestäm elasticiteten av tillförseln kan vara genom förhållandet mellan volymen av den föreslagna produkten till värdet av ökningen av den analyserade faktorn.

Hur man bestämmer elasticiteten i utbudet

instruktion

1

En lag som uttrycker beroende av en mening påefterfrågan är grundläggande i affärer. Analys av dessa två värden är en av de centrala punkterna för att bedöma den ekonomiska effektiviteten i den valda produktionsstrategin. Företaget kan inte stå stilla, det måste utvecklas, öka och förbättra produktionen, öka vinsten.

2

Att bestämma elasticitetskoefficientenförslag, måste du beräkna den kvantitativa förändringen i volymen beroende på ökningen eller minskningen av en viss faktor, till exempel pris. Matematiskt är denna andel representeras som en fraktion: (. Priser, intäkter, kostnader, och så vidare) Epr = Aq / Ad, där Epr - - elasticitetskoefficient av utbudet, dq volymtillskott funktion, Dd -priraschenie determinanter.

3

Utgående från det faktum att försörjningskurvan gesfunktionen, och förhållandet mellan steg är inget annat än att ta ett derivat, kan du använda punktmetoden för att hitta elasticitetskoefficienten. Det består i att differentiera funktionen och sedan multiplicera resultatet med förhållandet mellan argumentet och den ursprungliga funktionen: Epr = Q '(d) * (d / Q (d)), där Q (d) är matningsfunktionen.

4

Leveransens elasticitet påverkas av många faktorer. Bland dem, beräkningstidsintervallet, riktning produktion, hållbarheten hos den färdiga produkten och så vidare. Dessutom är det nödvändigt att ta hänsyn till den maximala mängd effekt som kan användas av företag.

5

Med tidsintervallet, värdenakoefficient för den så kallade momentan perioden, på kort och lång sikt. Under den aktuella perioden analyseras för liten lucka, för vilken tillverkaren helt enkelt inte kan påverka situationen. Ett sådant förslag anses oelastiskt.

6

På kort sikt företagetkan anpassa sig till nya efterfrågan indikatorer, men dess åtgärder är fortfarande begränsade. Med en lång period av möjligheter har han mer, erbjudandet blir elastiskt.