Vilka dokument behövs för att öppna en ölbalk

Vilka dokument behövs för att öppna en ölbalk

Ölbaren är en av de mest populära anläggningarna. För att öppna din egen, bör du förbereda dig väl: Välj en lämplig plats och samla in den nödvändiga listan med dokument.

Vilka dokument behövs för att öppna en ölbalk

Organisatorisk och juridisk form

Innan du öppnar din egen ölbalk,Det är nödvändigt att noggrant studera den rättsliga ram som reglerar detaljhandeln med alkoholhaltiga drycker. Lagen bestämmer vem och var kan sälja öl. Till exempel för att sälja alkoholhaltiga drycker är strängt förbjudet i de medicinska och utbildningsmöjligheter, transportmöjligheter, busshållplatser, marknader och vokzalah.Sleduet att uppmärksamma, hur man väljer den rättsliga formen av att göra affärer. LLC är det optimala alternativet, eftersom för denna organisation förenklar beskattningssystemet. Detta gör att du kan spara på skatter på företagets vinst och egendom och moms. När du förbereder dokument måste du ta hänsyn till kraven för att placera fältet. Området måste vara minst 180 kvadratmeter. Baren borde inte placeras i en lägenhetsbyggnad. Mest troligt måste rummet repareras. Även efter registreringen av alla handlingar som behövs för att köpa utrustning såsom mikrovågsugnar, plåt, bar, skåp, möbler för rummet, kassaapparater, showcase, kylskåp, kaffebryggare, en generator och is kross, en modul för installation öl kranar, shakers, fat och bar tillbehör. Förutom den garanterade kvaliteten på öl måste du ta på allvar huvudmenyfältet. Det kan bestå inte bara av en mängd olika öl snacks, såsom toast, korv, etc., men även hela måltider.

Företagsregistrering

För att påbörja registrering av dokument är det nödvändigt från registreringaktiebolag. Det kostar mellan 1000 och 5000 rubel. Priset beror på om eller inte att använda advokatbyråer pomoschniki.Neobhodimo också få produktcertifiering och en licens att handla med alkoholhaltiga drycker. Licensen priset för en period på fem år kommer att kosta cirka 40 000 rubel. Du behöver sedan att ingå ett hyresavtal eller köp / försäljning av lokalerna, där det kommer att finnas en bar. rum hyra kommer att kosta cirka 80 000 rubley.Obyazatelno måste registrera kassaregistret och underteckna ett kontrakt för sina tjänster, då - får i SES och brandorganisationer tillstånd att öppna en bar i rummet. Det är mycket viktigt - att ingå ett avtal om genomförandet av en systematisk rengöring av ventilations- och luftkonditioneringssystem. Och slutligen, för att vara berättigad till lanseringen av barer nödvändiga statliga tillstånd Rospotrebnadzor.