Gratis procedurer i spaet - vad är de för?

Gratis procedurer i spaet - vad är de för?


Besök proceduren vid spa drömmende flesta kvinnor. Tja, när det inte bara är drömmar, men helt möjliga önskningar, men många har inte alltid tillräckligt med pengar för att ha råd med en sådan procedur tillräckligt ofta. Sådana kvinnor är helt överens om att delta i en gratis spa-behandling.Gratis procedurer i spaet - vad är de för?


instruktion


1


Om kunden erbjuds en gratis tjänst ellerprocedur, när det vanligtvis tas för en tillräckligt stor summa pengar - detta är ett tillfälle att tro att besökaren kommer att krävas i gengäld. Att erbjuda något gratis, förväntar företaget sig att efter en sådan tjänst kommer kunden att lita på dem mer. Så, med lätthet kommer det att vara med om att dela med sina pengar när han återbesöker. På grundval av denna princip är tron ​​att ju mer en person kommer att känna tacksamhet för den kostnadsfria tjänsten, desto lättare kommer att träda i hans förtroende, att presentera ditt företag i bästa dager och presentera andra tjänster som redan mot en avgift.


2


Utgående från detta blir det helt korrektDet är klart varför kunderna är inbjudna till salongen för ett gratis spa-förfarande. Annonsera på detta sätt kan du antingen salongen själv eller mästarens arbete. Ett sådant förfarande kan erbjuda nya skönhetssalonger eller bara flyttas. Självklart när kunden, efter ett fritt tillvägagångssätt, ser hur vackert hon tog hand om sin hud, vilka yrkesverksamma som arbetar i salongen och hur nära han är från sitt hus, kommer hon tillbaka hit. Således kommer förlusten av pengar från ett förfarande att dyka upp för salongen med ett ökat flöde av kunder redan under de första månaderna av arbetet.


3


Men för att annonsera på detta sätt kan du intebara salongens tjänster, men även kosmetika som används under spa-förfarandet. Efter en applicering av rengörings- och fuktgivande medel kan klienten ha en gynnsam effekt på huden och vill köpa dessa medel själv. Till vilka sådana åtgärder just beräknas. Under proceduren kommer skönhetsgruppen att berätta för kvinnan om kosmetiken, hennes naturliga ingredienser, den snabba effekten på hennes hud. Och efter det kommer han att erbjuda att teckna ett kontrakt för inköp av hela linjen i denna kosmetiska produkt. Naturligtvis, i det här fallet, kommer läkemedelspriset redan att omfatta en kosmetolog och kontorshyra, och fallet med kosmetiska medel kommer att visa sig vara ganska dyrt.