Lampa för shellac: de bästa modellerna av säsongen

Lampa för shellac: de bästa modellerna av säsongen


Gör shellac hemma utanultraviolett eller LED-lampor är omöjligt - det kommer bara inte att hålla. Om du köper en klar uppsättning för shellac med en lampa misslyckad, kan du välja den separat. Välj en lampa för shellac behov med hänsyn till huvudparametrarna - ström, närvaro av en timer och en fläkt.Den bästa lampan för shellac


Lampan för nagelförlängningar utför följandefunktion: det polymeriserar gel, gellack (silke) och biogel. Ju kraftigare lampan desto mindre tid det tar att torka, men den skadliga effekten kan ökas. För att undvika risk för onödig exponering är lampor för shellac utrustade med tidtagare som begränsar driftstiden. Sådana modeller är mycket praktiska - eftersom du inte behöver detektera tid, vilket inte alltid är bekvämt med en hand. Inbyggd fläkt hjälper till att påskynda processen.

typer lampor för shellac

  • Ultraviolett (UV) modeller. De är på grund av ultraviolett strålning, är bärbara och billiga enheter. Förutom att torkning av gelén det sanerar, desinficerar och kompenserar för bristen av vitamin D i naglarna. Det är viktigt att förstå att ett långsiktigt arbete kan ha en negativ inverkan på hälsan, så det är bättre att välja en enda för hemmabruk.
  • LED-lampor anses vara modernare, de arbetar med halvledar ljusdioder. Sådana modeller är mycket kraftfullare, en 9W-lampa fungerar på samma sätt som en 36W UV-lampa.

Det bästa lampor för shellac

Lampor UV 36W. SD-3608P med pekskärm och elektronisk timerjustering från 30 till 300 sekunder anses vara en av de bästa i sin klass. De är utrustade med en speciell sensor som automatiskt sätter på enheten så snart handen går in i fältet för dess åtgärd.

UV JessNail 36 W - mer budgetalternativ,Sådana lampor för Shellac är billiga, sämre i funktionalitet, men inte i effektivitet. Fyra 9 W lampor fungerar ännu snabbare tack vare spegelväggarna och botten - gelén polymeriseras lika jämnt som möjligt.

UV-lampor 36W. Boombox eller Stream med en fläkt har en utmärkt design och prestanda. Den digitala displayen ställer in driftstiden och pipen indikerar en beredskap.

LED-enhetslampa, 40 W - professionell modell,för arbete i stugan eller hemma. Det ger en idealisk glansig, jämn och slitstark beläggning av skalak. Botten kan lätt tas bort för desinfektion, och för enkel drift tillhandahålls timern och automatisk effektsensor.

Lampa Runail, UV-LED 12 WATT - universalEn enhet som kombinerar UV- och LED-teknik. Det gör att du kan arbeta inte bara med skalak utan även gelgeler och biogeler, inklusive enfasiga, trefas UV-geler, permanenta lacker, akrylar etc.