Hur man går ner i vikt ordentligt och för alltid

Hur man går ner i vikt ordentligt och för alltid


Anledningarna till uppkomsten av överviktsvikt -Senaste förlossning, stress, dåliga matvanor eller oregelbunden läget för dagen. Ofta märker en person inte hur snabbt hans utseende förändras. Den enda anledningen att starta en kamp med övervikt - egenkärlek och respekt för din kropp. Mycket viktigt en positiv attityd, kan du inte hänvisa till sig med hat, ständigt skyller svaghet. Övertyga dig själv om att du kommer att kunna övervinna dina brister. Att leva i harmoni med dig själv är det första steget till skönhet och harmoni.Hur man går ner i vikt ordentligt och för alltid


Rätt näring

Glöm mono-diet och hunger. Lång vistelse på mat, som inte uppfyller kroppens grundläggande behov, är osannolikt att arbeta. Till exempel, kolhydrater - det här är den främsta energikällan, så att du berövar dig själv om "skadlig", enligt dina åsiktprodukter, förnekar du automatiskt din kraft, styrka och tydlighet i sinnet.

Proteiner är det grundläggande byggmaterialet för muskler, därför bör deras mängd i en diet strikt balanseras. Samma regel gäller för fetter.

För korrekt viktminskning behöver du ändra dinattityd till näring. Tänk inte att du för alltid kommer att glömma sötsaker, bullar och andra skadliga glädje i livet. Bara sådana produkter ska fungera som en behandling, och inte kompensera lejonens andel av din kost. Ta i bruk bråkmat, 5-6 gånger om dagen.

Ta vanan att äta frukost. Kroppen är hungrig hela natten, så för att den ska fungera är det bara nödvändigt att kasta in energi. Det mesta av den första måltiden ska vara kolhydrater, till exempel:

 • bovete gröt:
 • havregryn;
 • müsli med mjölk.

Lägg till lite protein eller fettinnehållande mat till huvudrätten. Det perfekta sättet är toast med fisk, ägg eller kycklingbröst.

Efter 2-3 timmar ordna en andra frukost. Vid denna tid behöver du inte äta, men bara lite förfriskning. Just nu kan du äta en tårta eller en chokladkaka.

Med sådana frekventa måltider ger du kroppen en signal om säkerhet och att den inte kommer att förbli utan den nödvändiga energin. Detta kommer att leda till en acceleration av ämnesomsättningen, och slutligen till förbränning av subkutant fett.

Lunchen ska vara full, det är soppa och den andraskålen. Se till att förhållandet mellan proteiner och kolhydrater är ungefär lika. Efter några timmar, uppdatera dig med en lätt sallad och proteinmat, ost eller ost.

På en middag är det bättre att inte inkludera kolhydrater. Energi före sänggåendet är inte så nödvändigt som på morgonen, men nivån på socker som kan stiga gör att du lider av en önskan om att få ett mellanmål.

Att avstå från att älska, men skadliga rätter var intemycket smärtsam, göra en lista och på en produkt ingår i den dagliga menyn, men äta den före lunchen. Korrekt näring återuppbygger kroppens arbete och han själv kommer att ge upp allt onödigt.

Fysisk aktivitet

Du kan gå ner i vikt utan sport. Men då kommer din figur under en lång tid att vara i en beklaglig tillstånd från den utsträckta huden och avslappnade muskler. Att gå ner i vikt var snällt och enkelt, välj din sport. Faktum är att det nu finns många riktningar för varje smak:

 • tennis;
 • dans;
 • zumba (dansgymnastik);
 • styrketräning;
 • springa eller cykla
 • Pilates;
 • Yoga.

Välj en träningsmetod baserad på dinfysiska förmågor. Tvinga inte kroppen med hantlar, om du gillar att dansa eller föredra omtänksam yoga. Faktum är att alla åtgärder leder till framgång, det är nog att visa uthållighet och uthållighet. Om du inte vill träna i gymmet, använd de populära videoläsningarna.

Om det inte finns några speciella preferenser för sportendu inte, men du är på resultatet och ihållande uppnå sina mål, sedan göra upp sin träning av den universella övningen. 3-4 gånger i veckan, gör 1,5 timmar vardera. Av dessa ges ca 40 minuter kardio träning, fortsätt sedan till kraftbelastningar. Detta gör att du kan bränna fett och dra åt muskelramen. Dessutom stärker du fartygen och förbättrar hjärt- och andningssystemet.

Om det är mycket svårt för dig att börja träna,låt sporten i ditt liv gradvis. Börja med lite träning, vänja dig sedan till svårare övningar i liten takt. Regelbundna sportaktiviteter kommer inte bara att ge figuren i ordning utan också förbättra ditt välbefinnande på ett allvarligt sätt. Du kommer ofta att uppleva glädje och en utbrott av energi än trötthet och letargi.

Kosmetiska förfaranden

Var uppmärksam på hudvård. Tyvärr är det mycket långsammare än kroppens volym. Därför, efter att ha blivit tunna, kan du mycket obehagligt bli överraskad, med att ha märkt vikande veck och förlängningar. Efter att ha börjat minska vikten på en gång börja med användbara kosmetiska förfaranden. Dessa inkluderar:

 • Exfoliating med skrubba;
 • wraps;
 • kontrastdusch;
 • fuktkräm eller olja.

Du kan utföra sådan vård både i salongenskönhet och hemma. Scrub passar både för färdiga och självtillverkade. Till exempel är stor popularitet åtnjutad av grovt kaffe, blandat med duschgel. För problematisk hud är en blandning av havssalt med läsk och olivolja lämplig.

Wraps kan göras med honung, lera ellerchoklad. Lera och honung är relaterade till kalla förfaranden, de förorsakar att kärlen blir smalare, och som ett resultat försvinna edema. Choklad behövs för varmförpackning, vilket förbättrar blodcirkulationen och förbättrar hudtonen. Ta en kakel av bitter läcker utan tillsatser och smälta den. Den mottagna vikten sätter på problemställen och sätter upp dem matfilm. Täck sedan med en varm filt, skölj blandningen efter 30-40 minuter. Försök att byta ut hett och kallt omslag. Förloppsförloppet ska vara 10-14 dagar. Som ett resultat kommer huden att fuktas och stramas.

Allmänna rekommendationer

Har beslutat att gå till slutet i frågan om rätt viktminskning, överväga flera viktiga punkter:

1. För att gå ner i vikt är det nödvändigt gradvis, inte mer än 700 g per vecka, annars kommer organismen istället för fett att börja förlora musklerna.

2. Det är önskvärt att överväga kaloriinnehållet i rätterna. För att kroppen ska fungera väl bör varje 1 kg vikt stå för 30 kcal. Och för att gå ner i vikt, minska detta belopp med 20%.

3. Var noga med att dricka minst 1,5 liter rent vatten. Eftersom det inte är paradoxalt, men bristen på vätska leder till ödem och slaggning av kroppen. Dessutom visar vattnet bäst de förfallna produkterna som bildas under viktminskning.

4. Alla övningar som du utför under sporten bör upprepas tills du känner dig lätt trötthet.

5. Fortsätt att äta ordentligt och ha en bra fysisk form efter att ha uppnått det nödvändiga resultatet, för att få kilo är mycket lättare än att gå ner i vikt.