Folk recept för hår maskerar med honung

Folk recept för hår maskerar med honung


Hårmaskar är populära lösningar förförbättra hårkvaliteten. Och populära recept av masker erövras av deras tillgänglighet, enkelt sätt att förbereda och resultatet. En mask av honung hjälper till att stärka det försvagade håret, ge dem sken och mätta med vitalitet. Men innan du använder, kom ihåg att hårmasken med honung lätt kan ge en guldfärg till lås.mask av honung


Mask för hår från honung med lök

Denna mask hjälper till att påskynda hårväxten. Det görs helt enkelt: honung och riven lök blandas i lika stora mängder. Den resulterande massan är väl blandad och appliceras på hårets rötter. Att gnugga en mask är nödvändiga massagebevegelser. Wrap huvudet med en plastfolie och täcka handdukarna. Håll masken i 1 timme.

Mask tillverkad av honung och lera

För att förbereda masken, 2-3 st. l. lera (du kan använda någon, men om hårfärgen är ljus, då är det bättre att använda vit lera), 1 msk. l. honung, 1 ägg, ett glas kefir eller annan sur mjölkprodukt. Lera läggs till kefir, det blandar väl. Sedan tillsättes ägget och honungen och blandas igen. Masken appliceras på lätt fuktat hår, sedan inslaget i polyeten och täckt med en varm handduk eller lock. Håll masken i minst 1 timme.

Mask för hår med honung och ägg

Detta är den enklaste masken att göra, och effektenfrån det bara fantastiskt. Håret blir slät, glänsande och upphör att klippas. För matlagning måste du blanda 1-2 ägg med 1-2 msk. l. honung. Till masken var inte så tjock, du kan lägga till en liten kefir eller mjölk. Om huset har aloejuice, så kan du lägga till några droppar till masken. Blanda hela blandningen väl, det borde inte vara för tjock. En mask appliceras över hela längden av håret. Massera rörelser i händerna på hårbotten aktivera hårets rötter så att de får mer näringsämnen. Masken varar från 1 timme.

Firming hårmask med honung

Ett par droppar burdockolja blandas meden liten mängd honung och mjölk. Masken ska se ut som en gruel. Gör det inte för flytande eller tjockt. Masken varar inte längre än 2 timmar. Den appliceras över hela längden av håret och täckt med en varm handduk.

Mask för hår med honung och senap för att stimulera tillväxten

Senap, honung ochkefir i lika stora mängder. Maska bra före användning och applicera på torrt hår, massage rörelser. Först behandlas hårbotten väl, och först därefter appliceras masken på hela längden. Håll masken 1-2 timmar. En sådan mask hjälper inte bara till påskynda tillväxten, utan också ger håret mjukhet och prakt.