Hur man snabbt växer vackert långt hår

Hur man snabbt växer vackert långt hår


Snabb hårväxt beror på det naturligaegenskaper hos kroppen. Om det finns en genetisk predisposition, blir det inte svårt att växa vackert långt hår. Om inte, då tar det tid och noggrann vård.Hur man snabbt växer vackert långt hår


ranson

För snabb hårväxt, den rättadiet. Utan de nödvändiga näringsämnena och vitaminerna blir håret tråkigt, tråkigt och livlöst. Därför bör du undvika att använda för skarpa och feta livsmedel. Begränsa kaffe och ge företräde åt naturliga juice, frukter, färska grönsaker. Det är nödvändigt att diversifiera menyn med produkter som innehåller zink, magnesium och kalium.

Friskt hår

Innan du börjar växa, behöver duse till att håret är friskt och inte har några problem. Även splittrade ändar kan minska allt arbete till intet, eftersom de måste ständigt skäras och den resulterande längden blir helt osynlig.

Missa inte folkmedicinska lösningar och tillämpa dem varje dag. Hår kommer att börja lida av en överflöd av näringsämnen. Det är lika skadligt som en brist på näringsämnen.

Masker för hår bör inte göras oftare än en gång var tredje dag. Eller ordna en intensiv kurs - för en månad varje dag håll håret i en timme och ta sedan en paus i tre månader.

Vårdmedel

En viktig punkt i hårvård ärAnvändning av korrekta kammar. Det bästa alternativet är att köpa en träkam. Det är nödvändigt att överge järn och plast, för från dem kommer håret att elektrifieras. På kvällarna kan du ordna en aromaterapi-session - släpp några droppar av din eteriska olja på kammen och varsamt kamma ditt hår.

Innan du tvätter huvudet blir det lätt att hjälpa digBehandla hårbotten med en speciell skrubb. För att göra detta, låt dig suga lite med vatten om en sked med vanligt salt och tillsätt några droppar eterisk olja. Rörelserna ska vara mjuka. Var inte för ivriga, för att du kan skada huden och detta leder till att sår uppstår.

För snabb hårväxt bör övergesäven mjuka gummiband. Vridning och sammandragning av håret ger inte det önskade resultatet, eftersom de alltid kommer att deformeras och förlora tendensen att utvecklas. Det är bättre om håret alltid är upplöst eller flätat i flätat.

Shampoo, masker, vitaminer

Tvättmedel bör kontrolleras och lämnasbara de som verkligen passar håret. Ett bra alternativ är användningen av naturliga organiska schampon. De är mjukare för att rengöra hårbotten och har inte skadlig Laurelsulfate i deras komposition.

Att stimulera tillväxten är perfekttinktur av heta peppar och senapsmaskar. De kommer att öka blodflödet till huden. Det kan gnidas nikotinsyra (som säljs i ampuller på apotek), tokoferol och retinol-acetat, tinkturer olja. Speciellt rik på mineralämnen är kokosnötolja och jojobaolja. De bör appliceras i ändarna av håret för att skydda mot tvärsnitt.

Men det bör komma ihåg att oljan tvättar bort färgen,så om håret har målats kan färgen snabbt komma undan. För hårväxten är det bättre att inte använda kemiska färger, det är värt att byta till skuggmedel eller färgning med henna eller basma. Med hjälp kan du uppnå en mängd olika nyanser, och samtidigt har de en fördelaktig effekt på hårets tillstånd.

Torka håret

Separat är det värt att nämna användning av hårtorkar ochjärnklubbor. De skadar håret hårt, eftersom de torkar det och är en av orsakerna till mjäll. Därför är det nödvändigt att överge dessa lösningar och låta håret torka naturligt.

Observera dessa tips och regler, du kan sötsnabbt växa hår utan att tillgripa dyra och komplexa förfaranden. För det vackra långa hårets skull är det värt tålamod och lite ansträngning. Resultatet blir den verkliga belöningen för alla arbeten.