18 hemligheter av vackert ansiktshud

18 hemligheter av vackert ansiktshud


Lär dig hur i kampen mot finnar hjälper tandkräm, hur man inte överdriver det med smink och att det är nödvändigt att ha i din kosmetiska väska på vintern.18 hemligheter av vackert ansiktshud


 1. Med början av kallt väder, få en bra fuktkräm och glöm inte att lägga det på ditt ansikte minst en halvtimme innan du går till frosten.
 2. Marilyn Monroe sa en gång: "Solen åldras snabbare än tiden", så på sommaren i din kosmetiska väska måste det finnas ett medel med SPF-filter. För att skydda ditt ansikte, använd också hattar med breda marginaler. Vill ha en solbränna - det är bättre att använda speciella krämer.
 3. När det gäller smink är det ganska möjligt på sommarenbegränsad BB-kräm och obegränsad läppglans, som perfekt matchar flygande sommarkläder och på vintern föredrar en ljus smink.
 4. Cremen är bäst applicerad på massageliner - det här kommer att ha den mest fördelaktiga effekten på ditt utseende!
 5. Den gamla, som världen, härskar: Klipp aldrig finnar!
 6. Om ovan beskrivna problem har uppstått,Hantera det snabbt med ögondroppar: Applicera dem på bomullsullen och håll i några minuter i frysen och fäst sedan på platsen för inflammation.
 7. Du kan också klara av puber tandkräm - använd den bara på inflammationen och låt den torka. Detta förfarande kommer att göra det mindre märkbart.
 8. Välj en grundkräm endast i dagsljus.
 9. Var försiktig med eyeliner, solbränna och rodna! Speciellt med rodnad på vintern - kom ihåg att i kallet kommer din naturliga rodnad att komma ut!
 10. Utan rodnad kan du vitalisera ditt ansikte, klämma dig med dina kindben! Kom ihåg, som Scarlett gjorde i filmen "Gone with the Wind"!
 11. Applicera en foundation på ditt ansikte, glöm inte om nacken.
 12. Korrigeringsenheten appliceras över grunden.
 13. Bronzer kan göras i sig: 1 msk. kanel + 1 tsk kakaopulver + 1 tsk. muskotnöt + 2 tsk. majsstärkelse.
 14. Och läppstift kan du helt ersätta rodnaden! För att göra detta, applicera en liten läppstift på baksidan av handflatan och skriv sedan på svampen!
 15. Ägare av torr hud rekommenderas att använda rodnad och pulver med en krämig konsistens.
 16. Talc eller babypulver är ett utmärkt vapen mot fet skina.
 17. Om du, vid färgning av håret, slår av misstag dina öron eller axlar, kommer borttagningen av fläckar att hjälpa ett botemedel för att avlägsna sminken.
 18. Glöm inte att ta av din smink före sängen! Att ignorera dessa regler hotar i första hand för tidig hudförstoring och allergier.