Så här tar du bort tillägg på ett korrekt och snabbt sätt

Så här tar du bort tillägg på ett korrekt och snabbt sätt


Inte hela naturen har presenterat tjocka, svarta ögonfransar. För att korrigera denna brist, kommer kvinnor till specialister som ökar ögonfransarna. Men med tiden börjar de falla ut sig själva. Vid sådana tillfällen ser ögonfransar sig utsmyckade och konstiga. Men du kan ta bort ögonfransförlängningarna hemma, spara pengar och tid.hur man tar bort de utökade ögonfransarna


Hur man tar bort förstärkta ögonfransar hemma med hjälp av en kräm

Det enklaste sättet att ta bort utvidgadeögonfransar är en vanlig kräm. Du måste välja en kosmetisk produkt med hög fetthalt. Vid applicering av denna grädde på ögonfranslinjen löser fettmediet det lim på vilket sililan hålls. Efter ca 5-10 minuter löser limmet upp och cilierna kommer att falla av. Det enklaste sättet att applicera grädden med bomullspnoppar, sprid försiktigt basen av varje cilium.

Avlägsnande av förlängningar ögonfransar med oljor

Principen om effekten av olja är densamma som för grädden. Men oljorna närmar sig också sina egna ciliärer. Använd den bästa oliven- eller ricinoljan. Dessutom har de användbara egenskaperna hos dessa oljor varit kända under lång tid. Avlägsnandet kommer att vara något längre än vid avlägsnande av grädde. Därför är förfarandet bäst gjort före sänggåendet, och på morgonen faller cilia själva av. Smör också ögonfranslinjen med en bomullspinne eller en pinne.

Hur man tar bort ögonfransar hemma med hjälp av ett professionellt verktyg

Om du är rädd för att experimentera, så kan duanvänd ett professionellt verktyg - debander. Dess pris är lågt, så att varje kvinna som ökar hennes cilia har råd att köpa en deboner. I jämförelse med krämer och oljor upplöses debatten även de mest resistenta klisterna. Användningen måste vara tydligt på anvisningarna. Lätt vattent bomullsplatta måste sättas under det nedre ögonlocket. En vattentvätt eller pinne appliceras på ögonfransarna. Detta bör ske noggrant och noggrant, eftersom den här produkten, även med den korrekta applikationen, försiktigt klämmer fast huden. När den önskade tiden har gått, är det nödvändigt att skölja ögonen noggrant under rinnande vatten. Efter avlägsnande av extensibla ögonfransar av en debander är det möjligt att klistra in nya endast efter några dagar.