Tips 1: Hur man gör wraps hemma

Tips 1: Hur man gör wraps hemma


Även om det enkelt förpackas i matfilmproblematiska platser och gå så för några minuter om dagen - kommer att bli bra. Efter en tid kommer det att finnas förändringar: volymen kommer att minska, huden kommer att släta ut och övervikt kommer långsamt att gå iväg.Hur man gör wraps hemma


Många kvinnor har länge antagit dettametod och använd polyeten för att förbättra effekten av fysiska övningar, förpacka dem före träning. Men matfilmen kan inte bara vara ett komplement i kampen mot fetthalt, men också en helt självständig botemedel mot dem.

Wraps kan göras inte bara i salonger. Hemma är de inte mindre effektiva och användbara, särskilt om du vet hur man ska ordentligt göra dem. Dessutom kommer det att bli mycket budget.

Heminpackningar ska ske i följande kurser: tolv procedurer om en dag eller två. Efter huvudserien av wraps kan du upprepa denna procedur en gång i veckan för att behålla resultatet. Vrid filmen så att det undre skiktet är ledigt och det andra skiktet spiraler från botten uppåt. Gå med filmen du behöver minst trettio minuter.

För att förbättra effekten kan du värma upp - täcka dig själven filt eller klänning varmt. Före proceduren, liksom efter det, kan du avstå från att äta. Således kommer mer vatten att lämna vävnaderna och bortskaffandet av fettfyndigheter kommer att gå snabbare.

Wraps kan ha olika anvisningar. Med hjälp kan du helt enkelt ta huden i ton och du kan gå ner i vikt.

För skötsel av huden är sådana omslag som honung, olja och örter populära.

Älskling är i allmänhet känd som en kraftfull rengöringorgan. Det är inte för ingenting att honungsmassage är så populär att det tar ut mycket skadliga ämnen genom huden. Och honungar är ännu effektivare än massage. Innan du applicerar ett klibbigt ämne på kroppen, måste det värmas upp gott. För detta kan du ta ett bad, ånga huden och skölja väl med en tvättduk. Det viktigaste är, utan skada.

På den uppvärmda kroppen appliceras ett tunt lager honung ochtäckt med en film på toppen. Denna wrap kan inte isoleras - när den upphettas, förlorar honung sina magiska egenskaper. Efter en sådan förpackning kommer huden snabbt i tonus, blir jämn och smidig.

För olja omslag används oliv,sesam, druvolja. De kan lägga till några droppar av alla eteriska oljor. De är mycket koncentrerade, så de behöver inte överdriva det: 2-3 droppar kommer att räcka till. Efter att oljan applicerats och lindades runt filmen är det nödvändigt att värma upp det. Olja, till skillnad från honung, fungerar bara efter att det har värmt upp. Denna omslag gör huden öm, fuktad och mjuk.

Herbal wraps görs utan att användafilm. För dessa omslag krävs linneduk. Buljongen kan tillagas med salvia, kamille, vinblad. Du kan även hantera grönt te. Tyget blötläggs i en stark buljong och lindas runt kroppen. Kompressorn görs i 30 minuter.

Att använda wraps för att bli av med överskottvikt, vi behöver värma ämnen som ökar blodflödet. I grund och botten är det peppar och senap. För att förbereda en blandning för fettförbränningsproceduren behöver du 5 msk. skedar av vegetabilisk olja (men inte solros!). Det är bäst att ta olivoljan, varma den noga för att röra den i 3 msk. skedar av rödpeppar och 2 msk. matskedar av kanel. Blandningen appliceras på kroppen och tätt omsluter i en film. Det är nödvändigt att värma upp. Efter sådana omslag börjar överskott centimeter att smälta. Och efter flera procedurer är resultatet synligt för det blotta ögat.

Honung och senap totalt är också bra att lindra överflödig. Uppvärmd honung och torr senap blandas i lika delar och appliceras på fläckar under filmen i 40-50 minuter.

I kampen mot övervikt är alla medel bra, ochmer exakt - flera fonder i summan. Wraps, trots dess effektivitet, eliminerar fortfarande inte behovet av att äta rätt och spela sport. Men alla tillsammans kommer att ge fantastiska resultat.

Och förstås, innan du applicerar den här eller den här kompositionen på huden, måste du se till att det inte orsakar allergiska reaktioner. I annat fall går heminpackningar inte för bra, men för skada.Tips 2: Hur man gör en omslag hemma


Flabby, tonad hud, uttaladcelluliter alla dessa gifter liv med vackra damer. Men du kan klara av dessa problem, du behöver bara, och anti-celluliter wraps kommer att hjälpa till i detta.Hur man gör en omslag hemma


Förfarandet för anti-celluliter wraps kan varautföra både i skönhetssalongen och hemma. Att hålla ett sådant komplex av händelser håller inte mindre effekt än professionell omslag. Men du kan spara tillräckligt med pengar.

Att genomföra anti-celluliter wrap hemma, du behöver:

- skrubba;

- blandning för omslag

- Fångenskapsfångare

- Fuktgivande eller anti-celluliterkräm.

Nu om varje punkt i detalj. Så, skrubba.Vid köp är det önskvärt att välja ett medel med stora partiklar, om du självklart inte har mycket känslig hud i problemområden. Sammansättningen av skrubben kan innefatta korn av kaffe, salt, socker etc. Förbered huden kan och improviserade medel, till exempel, genom att använda grundkornet av naturligt kaffe.

Blandningen för proceduren kan vara antingen industriell,och inhemsk produktion. Från de budgetmedel som kan köpas i en butik eller ett apotek är det värt att notera gelmasken "Ice wrap" från tillverkaren Floresan (ger en kylningseffekt). Och också massera anti-celluliter "Bad, massage, bastu" från företaget Vitex. Det betyder tvärtom värmer upp och till och med kallat en grädde, är bra för hemomslag.

Oberoende är det möjligt att göra en blandning av lera, honung, choklad, eteriska oljor. Det viktigaste är att innan du förbereder föreningen, se om du är allergisk mot någon av komponenterna.

Med matfilm är allt enkelt, säljs i vilken hårdvaruaffär som helst. Det enda rådet, köp det bredare och tätare.

Och det sista, ett medel för att återfuka huden. Naturligtvis kan det inte appliceras efter proceduren, men det skadar inte huden exakt.

När du har allt du behöver,Du kan gå vidare till proceduren. För att göra detta, gå till duschen, skrubba noggrant problemområdena, som kommer att förpackas ytterligare. Det är önskvärt att huden är något rodnad. Skölj sedan av skrubben, torka med en handduk. Applicera den valda blandningen på de områden som är mottagliga för celluliter. Topp med en film, sätt på dina hemkläder. Till följd av förfarandet var bättre, lägg dig ner för tiden då du utför det under en varm filt. Varaktigheten av omslaget beror direkt på den valda blandningen. När tiden är ute, ta försiktigt av filmen, tvätta huden med vatten, torka och applicera grädden.

Anti-celluliter wraps utförs av kursen i 10-15 procedurer, görs varannan dag eller 2 gångerom 7 dagar (beror återigen på blandningen). Efter att ha gjort en fullständig procedurcykel kommer du att märka en signifikant förbättring av hudens utseende. För att bibehålla effekten rekommenderas att du gör omslag en gång i veckan.

I allmänhet är förfarandet för heminpackningar mycket effektivt för huden, men innan det utförs, konsultera en läkare, eftersom det finns ett antal kontraindikationer.