Husets salong. Hudvård Stopp

Husets salong. Hudvård Stopp


Till fotens hud var mjukt och såg snyggt, hon behöver regelbundet uppmärksamma. Du kan besöka pedikyrmästaren i salongen, och du kan utnyttja det som finns hemma.Du behöver inte stanna


För att våra klackar ska se vackra ut,Du måste ta bort grov hud. Bästa assistent i detta fall - pimpsten. Innan förfarandet hålla fötterna i badet med varmt vatten så mycket som behövs för att mjuk hud. Vattnet kan tillsättas havssalt.

När fotens hud är klar, behandla den med pimpsten. För att bli av med de döda hudpartiklarna kan du hjälpa olika scrubs och peelings.

Efter denna procedur bör huden fuktas. Använd fuktkräm eller olja. Gör en fotmassage.

Spruckna klackar

Om huden på klacken knäckt och någraHudytorna är kraftigt grova, så kommer följande procedur att hjälpa dig. Applicera på klackarna och ställen där mer ansträngning krävs, en näringsrik mask, sedan linda fötterna med cellofan och lägg på på sockor.

Den terapeutiska masken kommer att vara särskilt effektiv omlämna henne hela natten. På morgonen tvättar du dina fötter och applicerar en fuktkräm. Efter flera sådana procedurer kommer resultatet att bli silkeslen och öm hud på klackarna.

SPA-pedikyr

Inte bara i SPA-salonger kan du unna dig en SPA-pedikyr. Om du har tillräckligt med fritid, gör dig själv ett avkopplande bad.

Häll varmt vatten i ett handfat och lägg till detaromatisk olja. Sänk dina fötter i vattnet vid en trevlig temperatur och njut av processen i tjugo till trettio minuter. När huden mjuknar, massera dina fötter med en skrubb. Efter ett sådant förfarande blir huden på fötterna slät och mild.

Nästa steg i SPA-förfarandet är fuktgivande huden. Applicera en näringande mask på fötterna med ett tjockt lager, linda med cellofan och sätt på strumpor. Håll denna mask i minst två timmar, eller ännu bättre hela natten.

Utmärkt naturliga masker, de kan lagas hemma. Om du regelbundet organiserar sådana procedurer, blir din fotskinn som en bebis.