Hur man gör ögonfransar längre

Hur man gör ögonfransar längre


Tack vare långa tjocka ögonfransar, syns ögonenmer och mer uttrycksfullt. Inte överraskande erbjuder kosmetiska företag en mängd olika metoder för ögonfransförlängningar. Men kvinnor i mode försummar inte och folkmekanismer som gör ögonfransarna tjockare och längre.хттп: //www.doc.com/pic/201306/1920х1080/Luk.com.уа-69672.жпг


Castorolja för förstärkning av ögonfransar

Castorolja som styrmedel förhår har varit känt under flera årtusenden. Det närnar hårlökarna och stimulerar tillväxten av nytt hår. Penetrerar in i strukturen, fyller oljan hårvågorna, gör håret smidigt och glänsande. Samma verkan av ricinolja har på ögonfransarna och ögonbrynen. Dessutom absorberas oljan väl i huden, så att små rynkor runt ögonen slätas ut.

Applicera ricinolja på skalademascaraögonfransar. Det är lämpligt för detta ändamål att använda en bomullspinne. Först rita en pinne längs ögonfransarnas tillväxt, och applicera sedan produkten längs hela hårets längd. Ju lägre temperaturen oljan lagras desto högre viskositet är desto svårare smälter den. Det är inte nödvändigt att lagra oljan i kylskåpet - det försämras inte vid rumstemperatur.

Om du skriver för mycket olja på muren, så är detkan komma in i ögonen. Skada från detta kommer inte att hända, men oljeprofilen förhindrar att titta och levererar obehag. Därför är det bättre att ta bort överflödig ricinolja med stångens rena ände. Om oljan lämnas på ögonfransarna för en hel natt kan ögonlocken svälla. I detta fall är det bättre att ta bort ricinoljan från ögat med en bomullspinne 2-3 timmar efter appliceringen.

Beroende på tillståndet av ögonfransarna, ricinusOlja kan användas dagligen, varannan dag eller en gång i veckan. Med den dagliga applikationen blir de första resultaten synliga efter 1,5-2 månader. Efter en märkbar förstärkning av ögonfransarna är det möjligt att applicera olja som förebyggande och stödmedel 1-2 gånger i veckan. Särskilda fördelar med ricinolja är billighet och fullständig harmlöshet.

Careprost

Nyligen den indiskamedel för att förstärka ögonfransar - Careprost. Ursprungligen utvecklades den som ett läkemedel för att sänka okulärt tryck i glaukom. Biverkningen av läkemedlet hos patienter med jämn avancerad ålder var tillväxten av ögonfransar. Host farmakologer blev intresserade av detta fenomen och upptäckte att Careprost stimulerar hårfollikelns aktivitet, varigenom ögonfransarna blir märkbart tjockare och längre.

Applicera produkten ska endast ligga på övre ögonlocketlängs linjen av ögonfrans tillväxt. Det är lämpligt att göra en mycket tunn pensel, som är fäst vid varje flaska. Använd produkten är nödvändig varje natt, annars försvinner effekten. Om du överger Careprost kommer ögonfransar utan stimulering att återgå till deras ursprungliga tillstånd.

Careprost fungerar snabbare och effektivare änricinolja, men det kostar tiotals gånger dyrare, och dess ofarlighet ligger under stor fråga. Det är svårt att undvika kontakt med vätska i ögonen när den appliceras på ögonfransarnas tillväxt. Följaktligen kommer ögatrycket att minska, vilket kan leda till allvarliga hälsoeffekter. Valet mellan snabbt, men dyrt och riskabelt, eller långsammare, men säkert och billigt, betyder kvar för köparen.