Hur bli av med onödigt hår

Hur bli av med onödigt hår


Hårväxt i oönskade ställen kanskämma bort varje kvinnas liv. Särskilt på sommaren, när du vill visa dina vackra ben. Av denna anledning vill kvinnan bli av med onödigt hår på kroppen.Hur bli av med onödigt hår


Idag finns det många moderna metoder som gör att du snabbt kan bli av med hår i olika delar av kroppen.

Det första som kommer att tänka på är att raka avhårstrån. Många såg på tv-reklam där flickan rakade fötterna med en speciell maskin för kvinnor, och hennes hud blir omedelbart "slät, som silke". Faktum är att raka dina ben - det här är inte det mest framgångsrika valet. Efter ett sådant förfarande ökar hårväxten, de blir styva och mycket märkbara.

Du kan ansöka på en skönhetssalong, de kanerbjuda elektrisk hårborttagning. Under denna procedur avlägsnas håren tillsammans med hårsäckarna (rötterna), huden är jämn och oskadad. I framtiden blir det växande håret tunt och silkeslen. Denna metod påverkar inte din hälsa.

I de flesta fall, hemmaApplicera grädde depilatory. Nu finns det många liknande produkter, som skiljer sig åt i deras kemiska sammansättning och pris. Behöver inte spara på det - billiga medel kan orsaka allergier eller orsaka hudirritation. Innan du distribuerar grädden över hårväxtplatserna, se till att du inte har några allergier: Applicera en liten mängd av det valda läkemedlet på handleden under en viss tid. Om huden inte blir röd, kan den här lösningen användas säkert.

För den så kallade bikinizonen finns detSärskilda preparat som sköter försiktigt och inte irriterar den känsliga huden. Innan du applicerar dem, grädda de mest känsliga områdena, för att kontrollera om irritation.

Ibland den snabba tillväxten av hår på benen, liksom påhänder och kropp vittnar om den utvecklande hormonella obalansen. Om familjen inte har överskridande hårtillväxt, ska du gå till endokrinologen. Sådana hormonella störningar behandlas ganska snabbt och utan svårighet.