Tips 1: Hur man väljer en depilator

Tips 1: Hur man väljer en depilator


Valet av en depilator är en smakfråga. Vissa människor behöver ett snabbt resultat och sparar tid, medan andra föredrar att bli av med hår under en längre period. Många försöker olika versioner av depilatories innan de väljer en av dem.Hur man väljer en depilator


Du behöver  • Razor, depilation cream, vax, vaxremsor.


instruktion


1


Många, både kvinnor och män, föredrarrakmaskin för alla andra depilatories. Faktum är att denna åtgärd är otroligt snabb och bekväm. Även i "marscherande" förhållanden, som ligger någonstans utanför hemmet, kan någon kvinna snabbt ta sin kropp i ordning, ha en rakhyvel till hands. Naturligtvis, som alla andra medel för depilering, har rakhyveln dess nackdelar. Detta är främst kortlivad smidighet i huden, dessutom, om du använder maskinerna mycket ofta, kan det i tid bilda en ganska grov borste. Det finns också möjlighet att du kommer att skadas av misstag genom att välja fel hålsvinkel eller graden av depression när du använder maskinen. Det finns många tillverkare av verktygsmaskiner, men man kan inte ge några exakta rekommendationer för att välja denna depilator. Faktum är att valet av maskinen är en väldigt enskild sak. Det är nästan omöjligt att välja det bästa alternativet utan att ha testat åtminstone flera modeller av verktygsmaskiner.


2


En annan populär typ av depilatory påIdag finns det olika krämer och geler. Vanligtvis väljs de beroende på egenskaperna och typen av hud. Även krämer och geler för depilering är uppdelade i flera grupper, som motsvarar de delar av kroppen som den ska göra depilering. Nåklart är listan över tillverkare av dessa depilatorier helt enkelt enorm. Den obestridliga fördelen med dessa produkter är att de är mycket skonsamma för huden, dessutom är de praktiska att använda, och håret efter depilation växer inte så snabbt, med tiden blir ljusare och tunnare. Den största nackdelen med denna åtgärd är priset: bra depilation krämer är inte billiga. Dessutom är olika allergiska reaktioner mot kräm möjliga. Naturligtvis är det med test- och felmetoden möjligt att välja det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet.


3


Vad gäller vax och vaxremsor är dettamer sannolikt en metod för epilering än depilation, trots allt raderas voloski tillsammans med en rot. Men vi kan inte misslyckas med att nämna det som det mest effektiva sättet att bli av med onödigt hår. Det handlar om hårväxten, efter ett kvalitativt avlägsnande visas de inte i veckor, och så småningom när lökarna blir svagare kommer du inte att märka dem ännu längre. Naturligtvis är typen av depilator en smakfråga, men ur subjektiv synvinkel är den enda nackdelen med vaxmetoden dess ömhet.Tips 2: Hur man tar bort håret från kroppen


Moderna kvinnor tar bort håret från kroppen. Och praktiken att bli av med hår är känd under många århundraden, även Cleopatra gjorde epilering med hjälp av bivax. Metoder för att bekämpa hår kom upp mycket. Men varje person väljer något unikt för sig själv.Hur man tar bort håret från kroppen


Rakmaskin. Denna metod användes av alla. Varje kvinna tog honom i hennes händer åtminstone en gång i hennes liv. Detta är ett snabbt och pålitligt sätt att bekämpa hår, men bara effekten är mycket kortlivad. Efter en eller två dagar växer håren igen och verkar tjockare, när de börjar drenka. Det är bättre att använda en maskin för benen och armhålorna. Men i bikinizonen är irritation möjlig.

Cream depilatory. Genom sin princip liknar rakning. Särskilda ämnen förstör håret, men inte den inre delen, utan den yttre. Därför visas en bränd lukt. Men hårets rot påverkas inte. Och följaktligen, ett par dagar igen finns det skott. Det händer att krämens sammansättning lägger till ämnen som saktar hårväxten, men inte alla är mycket effektiva. Denna metod är lämplig för alla områden. Det viktigaste är att det inte finns någon allergi mot kompositionen.

Epilering med vax. Mycket smärtsamt, men bekvämt förfarande. Håret tas bort från roten. Och det visas igen bara efter 3-4 veckor. Dessutom, med varje efterföljande hårförfarande är allt tunnare och mer omärkligt. Denna metod används ofta i skönhetssalonger, men du kan köpa en uppsättning för hem hårborttagning. Bottenlinjen är att vax appliceras på ytan av huden med ett område på 5-10 cm. Och när den fryser sönder en skarp rörelse ihop med håret. Det är varmt och kallt sätt. Hot är bättre, eftersom porerna öppnar sig från temperaturen, avlägsnas håren bättre. I bikinizonen är det inte värt att göra ett sådant förfarande under menstruationen, huden är mycket traumatiserad.

Hårborttagning med en depilator. Det här är en elektrisk apparat. Principen är baserad på det faktum att de roterande metallplåtarna tar tag i håren och drar dem ihop med roten. Denna procedur är ganska lång men bekväm. Negativ sida är ingrown hairs, men om du peeling före epilering kan det undvikas. Lämplig för vilken del av kroppen som helst, beroende på smärtgränsen.

Laser depilation Är en dyr övning, men den kanta bort håren i flera år. Med hjälp av en laser bryts hårets struktur eller blir mycket ömtålig. Det kan fortsätta att växa, men färglöst. Resultatet är möjligt endast efter flera procedurer och varar i flera år. Det är bäst för tjejer med mörkt hår, men rättvis hud.

Fotoepilering - Det här är uppnåendet av ett bestående resultat. Påverka ljuset, håret förstörs helt och växer sedan inte. Men för varje person beräknas antalet förfaranden individuellt. Ger inte smärta.

Det spelar ingen roll hur du kommer att ta bort hår, i salongen kommer det att hända eller hemma, det viktigaste är att välja den lämpligaste metoden för dig. Dagens skönhet är en slät hud utan överdriven vegetation.