Tips 1: Hur man gör depilation i bikinizonen

Tips 1: Hur man gör depilation i bikinizonen


Depilering av bikinizonen är en integrerad delprocedur för vissa kvinnor, särskilt på sommaren. Andra föredrar att inte röra någonting och lämna allt i sin ursprungliga form, men håret strävar efter att se upp under baddräkten. Om du vill bli mer attraktiv för din man, kommer depilering av bikiniområdet att bli en intressant och viktig process för dig.Hur man gör depilation i bikinizonen


Du behöver  • - vax;
  • - Tygremsor;
  • - depilatory;
  • - Cream för depilation;
  • - rakhyveln


instruktion


1


Wax depilation, till skillnad från andra metoderepilering, ger den mest varaktiga effekten. Denna procedur kan göras inte bara i stugan utan även hemma. För att göra detta, ta det kosmetiska vaxet och värmen till önskad temperatur, applicera ett enhetligt lager på området i bikinizonen. Täck sedan vaxet med band av vävnad, håll huden på ena sidan och ta snabbt bort remsan mot hårväxt. Upprepa proceduren flera gånger. Huden blir mjuk och mjuk, för en sådan effekt är det möjligt att uthärda smärtsamma förnimmelser.


2


Laserborttagning av bikiniområdet kräveruppmärksam och försiktig inställning, därför utförs den uteslutande av en specialist i salongen. Att ta bort oönskade hår med en laser eliminerar helt de skadliga effekterna på huden. Samtidigt finns det inga pigmentfläckar, ärr och brännskador. Under proceduren kommer du bara att känna en liten stickning, och effekten fortsätter fram till sex år.


3


Använd den vanliga epilatorn för avlägsnandehår i bikiniområdet. Självklart är förfarandet inte trevligt, men måste vara tålamod. Ångra ljumsområdet genom att ta en dusch. Desinficera sedan huden och börja depilera. Flytta maskinen mot hårväxt, du kan minska smärta, om huden är lite tätt. Effekten av denna hårborttagningsmetod varar i två veckor.


4


Det finns en stor mängd krämer fördepilation. De kemikalier som finns i dem löser inte bara den synliga delen av håret utan påverkar också nacken. Tack vare detta finns det inga svarta punkter kvar på det borttagna hårets sida. Applicera grädden i ett enhetligt lager på bikiniområdet och lämna det under en viss tid (anges i anvisningarna). Ta sedan bort rester av grädden med tappat hår med en speciell spatel.


5


För mekanisk depilering, många kvinnoranvänd en vanlig rakhyvel. Men den här metoden är ineffektiv, eftersom det bara efter ett par dagar på pubhåren blir stift, och det är nödvändigt att nyttja dess borttagning.Tips 2: Hur man gör depilation


Depilation, och med andra ord, hårborttagning medAnvända en rakhyvel, den vanligaste metoden att bli av med hår, oönskade för deras tillväxtplatser. Depilation är gjord av någon form av rakmaskiner eller med hjälp av en kräm, men det anses inte lika effektivt som hårborttagning, vilket syftar till att ta bort roten till hårfollikeln själv.På morgonen är huden mer elastisk och mindre benägen att skära


instruktion


1


Avhärdning med en rakmaskin.För några dagar före depilering, behandla området du skulle raka, kroppscrubb. Detta hjälper till att undvika ingrown hår efter rakning, eftersom skrubben tar bort döda hudceller, på grund av vilket håret växer. Det är önskvärt att göra depilation på morgonen. Det är på morgonen att huden är mer elastisk och mindre benägen att skära. Blötlägg huden med vatten. Applicera skum- eller rakgelé och börja börja raka håret med lätta långa rörelser på maskinen. Du kan raka ditt hår antingen genom sin höjd eller mot den. Rakning mot hårväxt orsakar deras inväxning oftare än i tillväxt. Men huden blir också jämn under längre tid. Efter sköljning skölj skummet från huden och skölj rakhyvelbrunnen. Hudet behandlas med speciella fuktgivande krämer efter rakning. Det finns också krämer som saktar hårväxten. De appliceras efter depileringsproceduren, de fuktar och fukerar huden perfekt, påskyndar läkningsprocessen av hudmikroskärningar.


2


Du kan göra depilation med hjälp av specialkremov.Krem gäller på torra kozhu.Podozhdite några minuter, vanligen i informationen till krämen är skrivet, hur lång tid tar det derzhat.S med speciella blad, ta bort hudkräm. Det är viktigt att du inte överexponerar grädden på huden, annars brännskador och rodnad kan bildas. Skölj huden med vatten och behandla med fuktkräm.


3


Vaxremsor är ganska effektiva.Applicera dem på huden och ta bort det med en plötslig rörelse av handen mot hårets tillväxt. Förfarandet är ganska smärtfritt, eftersom vaxet innehåller speciella ämnen som hjälper till att lindra smärta, men detta gäller bara dyrare vaxremsor. Håret efter deras användning växer långsamt och blir lite tunnare.