Tips 1: Stram åt skruven

Tips 1: Stram åt skruven

Även om du inte gillar att göra och göra någonting om huset med egna händer, kommer du förr eller senare att möta en situation där du måste vrida skruv. En enkel, det verkar fungera i vissa fall kan orsaka många svårigheter.

Hur man dra åt skruven

Du behöver

 • - skruvmejsel
 • - en skiftnyckel eller en skiftnyckel
 • - Skruvmejsel;
 • - fjäder och konsol
 • - Gummi rör;
 • - lim eller färg

instruktion

1

Undersök huvudet skruvoch välj rätt verktyg förtwist. Om hatten har en utklipp, välj en kors- eller plattskruvmejsel med lämplig diameter. Obs! Om du tar en skruvmejsel som är för liten rullar den och för mycket kan brytas tråden.

2

Om huvudet skruvmen den är gjord i form av en sexkant eller en fyrkant, välj en lämplig nyckel, du kan också använda en justerbar nyckel eller i extrema fall tänger.

3

För att vrida skruv med ett eller två hål istället för en slits, skruv under den Y-formade skruvmejseln, skruv"Secrets", skapad för svårigheten att avskruva, köpa ett specialverktyg.

4

Om du behöver skruva en stor mängdfästning, använd en skruvmejsel eller en borrbit. Dessutom köper du olika tillbehör, inklusive för skruvfästen på svåråtkomliga platser.

5

För att vrida skruv på en plats där det är omöjligt att komma nära,använd en svängskruvmejsel. En sådan skruvmejsel kan tillverkas och oberoende av detta, skära en stav av en konventionell skruvmejsel i två och svetsa änden av våren igen.

6

att skruv Behöver inte hålla handen, lägg en fjäderbelastad konsol på skruvmejseln. På sidan av handtaget borra ett hål, träng in tappen och tryck den med en fjäder. När du lägger skruv i konsolhålet måste fjädern vara ordentligt pressad mot skruvmejselns spets.

7

Du kan göra ännu enklare - hitta ett gummiEtt rör med en inre diameter är något mindre än en skruvmejselns diameter. Skär en bit 3 cm lång och dra åt den i skruvdragarens arbetsyta, sätt in huvudet skruva. Nu kan du arbeta i vilken position som helst, utan hjälp av andrahanden.

8

att skruv avviker inte från vibrationer, före arbetesmörj det med lim eller färg. Om möjligt, näta änden av den från andra sidan av delen och dra åt tråden (i så fall notera att fästet inte kommer att vikas).

Tips 2: Hur man spinner bollen

Spelet med bowling gör att du kan underhålla och visa dina färdigheter, exakt beräkning av rörelser bollen och en direkt träff på målet. Den viktigaste detaljerna är rotationen bollen, vilket inte är så lätt att uppnå, för vilket det tar tid att träna dina handleder.

Hur man spinner bollen.

Du behöver

 • Boll för bowling, handskar.

instruktion

1

Lägg på handskar med handtag med fingrarna, så det var bekvämare att hålla bollen.

2

Bläddra borstarna åt vänster och höger för att sträcka dem lite innan de kastas.

3

Efter att ha gjort tre tillvägagångssätt, i sista steget, starta bollen tillbaka och skruva sedan in den i kastet.

4

När du rullar, tryck skarpt bollen bort från dig och sikta mot målet.

Tips 3: Hur man väljer en propellern

Båtmotorns effektivitet bestäms till stor del av det korrekta valet av rodd skruv. Det beror på ekonomin, hastigheten och accelerationen av hela systemet. Hur väljer man rätt propellern?

Hur man väljer en propellern

instruktion

1

Använd den enklaste valmetoden skruv. Om det finns ett sådant tillfälle, jämför arbetarnaKvaliteten på två eller tre skruvar med olika steg, alternativt inställning av dem på samma motor. Bestäm vilken skruv som kommer att bli effektivare med en stor belastning av fartyget (vanligen en skruv med mindre tonhöjd) och som säkerställer en hög rörelsehastighet med minimal lastning av båten eller båten.

2

Utför flera experiment, vilket gör mätningar av bränsleförbrukning för olika lastning av båten. Definiera för alla skruv optimal åtkomst till planering ochDen maximala hastighet som ett fartyg kan utvecklas. Motoren ska således arbeta ungefär 5000 varv per minut vid helt öppen gasreglering заслонке.

3

Vid kontroll av arbete skruv Var uppmärksam på hur mycket det kokarVatten från under motorn. Om motorn på det tidspunkt som rörelsen börjar, sänder ut ett ljud som liknar en bils överdrivning och rörelseshållarna rör sig skarpt och kraftigt krävs en skruv med stor tonhöjd. Med en dålig uppsättning hastighet och långsammare utmatning i planeringsläge krävs en propell med mindre tonhöjd.

4

När du väljer en propell för en båt, överväga villkorenPlanerad drift av fartyget, inklusive tillåten last. Om du planerar att resa ljus, så kommer skruven, som är konstruerad för maximal belastning, att göra överfart.

5

Var uppmärksam på antalet blad skruv. Den högsta maxhastigheten är försedd med skruvar medtre blad, men de tar långsamt fartyget ut till hyvling. Fyra bladiga propellrar, tvärtom, går lätt in i planeringsläge, men är sämre än trebladiga propellrar i hastighet.

6

För att säkerställa en bra stroke, formar av blad skruv. Välj elliptiska blad om du villsäkerställa ett optimalt förhållande mellan hastighet och dragkraft. Vissa skruvar har blad som avsmalnar spetsarna, vilket minskar friktionen, sådana skruvar är föredragna för båtar med hög hastighet. För rörelse i behållarna övervuxna med alger är en skruv med blad som vrids i rotationsriktningen mer lämplig.

7

När du väljer materialet från vilket skruven är gjord, anser du att aluminiumskruvar är att föredra för utombordsmotorer installerade på små båtar. De är ljusare och billigare än mässing.

Tips 4: Hur man hämtar skruven till båtmotorn

För varje fartyg med en båtmotor finns en optimal roddning skruv. Men om du använder skeppet på många sätt - för fiske, för promenader, för tågskidåkare - behöver du flera skruvs. Var noga med att köpa en extra roddbåt för ditt skepp skruv med en uppsättning fästelement till den.

Hur man väljer en skruv till båtmotorn

Du behöver

 • - fartyg
 • - Båtmotor;
 • - propeller;
 • - Tachometer.

instruktion

1

Definiera de grundläggande parametrarna skruvmen för en båtmotor. De är diametern på skruvmen också hans steg. Från dessa parametrar beror båtens maximala hastighet med hänsyn till motoreffekten. Avstånd i inches skruvi en tur finns ett steg skruvmen en båtmotor.

2

Hitta i beteckningen anbringad på de flesta roddor skruve, diameter och stegvärde skruva. Till exempel betyder inskriften 9,9х13 att detta skruvoch för båtmotorn O är 9,9 tum med ett steg på 13 tum.

3

Se i instruktionerna till båten motor, vilka maximala varv kan det utvecklas på"Full gas", med gasventilen öppen. Accelera båten till maximal hastighet. Med en takometer, mäta motoraxelns hastighet, normalt överstiger inte 5500 rpm.

4

Notera axelvarvtalet vidden maximala öppna klaffen. Om det är mindre än den rekommenderade maxhastigheten, läs sedan mätvärdena för mätvärdena som den maximala hastigheten för denna typ av roddning skruva.

5

Beräkna steget skruvmen en båtmotor. Ett tums steg skruva är ca 200 rpm. Hitta skillnaden mellan hastighetsmätarnas avläsning och den nominella högsta hastigheten, dividerar den med 200. Dela upp det erhållna värdet med växelkvoten för båtmotorreduceraren. Om du äntligen får nummer 2, för denna båtmotor, är det därför lämpligare att använda en annan rodd skruv, med ett steg på 2 tum mindre. Med den nya skruvDitt skepp kommer att uppnå den planerade maximihastigheten.

6

Om du väljer skruvmen till båten motor följa en viss regel. Propellrar med stor tonhöjd används för höghastighets ljusbåtar, och med mindre steg för långsamma och tunga båtar. Stegbyte skruvoch båtmotorn är det enda sättet att förena skruv med en motor och med en båt.

Tips 5: Hur man reparerar skruven

De flesta problem som är förknippade med funktionsfelhårddisken är löst genom att helt formatera den och skapa nya partitioner. Tyvärr leder denna metod till förlust av viktig information, vilket är mycket kritiskt för användarna.

Så här återställer du skruven

Du behöver

 • - Montera "n" -drivenhet;
 • - HDD Regenerator.

instruktion

1

Om din systemdisk är skadadavsnittet, försök att ansluta enheten till en annan dator. Därefter kontrollerar du huruvida de återstående lokala diskarna fungerar. Om alla av dem fungerar normalt kopierar du bara de viktiga filerna från systemskivan.

2

I en situation där du inte kan fåtillgång till den önskade partitionen på hårddisken och du måste spara viss information, använd programmet Mount'n'Drive. Ladda ner installationsfilerna i verktyget. Kör installationsprogrammet.

3

Öppna huvudmenyn för den installerade applikationen. Vänta ett tag tills de tillgängliga hårddiskarna och deras partitioner är identifierade. Välj den lokala disken som du vill återställa med vänster musknapp.

4

Klicka på "Mount" -knappen. Efter att ha öppnat en ny dialogruta väljer du drivbrevet på den nya disken och anger prioritetsfilsystemet. Det är bäst att använda typen med vilken den skadade partitionen ursprungligen fungerade.

5

Vänta tills den nya lokala disken är skapad. Öppna menyn "Min dator". Gå till innehållet i den monterade enheten. Kopiera viktiga filer med den bekanta chefen.

6

När programmet har överförts stänger du programmetMount'n'Drive. Nu kan du använda verktyg som är utformade för att återställa integriteten hos lokala diskar, till exempel HDD Regenerator. Detta tillvägagångssätt kommer att rädda dig från den möjliga förlusten av viktiga filer, så att du kan utföra någon manipulering av hårddisken.

7

Det är värt att notera att det ibland är lättare att installera omoperativsystem och kör ett program som identifierar de berörda sektorerna. Använd det här alternativet om du inte behöver spara strukturen för en befintlig partition.