Vilka är de kända märkena av tyska bilar

Vilka är de kända märkena av tyska bilar

Frakt och personbilar i tyskatillverkare rut på vägarna i hela världen. Förare i olika länder är medvetna om de här maskinernas utmärkta kvalitet och hållbarhet och förvärvar dem med stort nöje trots de astronomiska priserna.

Vilka är de kända märkena av tyska bilar

Bilmarknaden i Tyskland representeras av följande kända varumärken.

Den berömda bilen för folket är Volkswagen. I originalet låter namnet "Fau-We". Denna oro ger också Audi-bilar. Bilarna i dessa märken symboliserar en högkvalitativ och pålitlig garanti. När en person hör namnet på dessa märken visas föreningar med Tyskland omedelbart.

"Opel" och "BMW" är en annan känd tyskavarumärken. Bilarna i dessa märken tillverkas i separata tyska fabriker. Auto "BMW" kan vara både business-class bilar och sport varumärken. Företaget "Opel" verkar lite mer blygsamt, även om dessa tyska bilar är mycket efterfrågade i det moderna samhället.

Bilar av märket "Mercedes", känt i Rysslandsom "Mercedes", hänvisar till de dyraste bilarna i hela Tyskland, så vanliga tyskare föredrar att köpa bilar från franska, italienska och japanska tillverkare. Mercedes är dock en riktig högkvalitativ tysk bil som inspirerar respekt och förtroende för den tyska tillverkaren.

Lastbilar och turistbussar med logotypen "MAN", "em-a-en" - också en rent tysk produkt. I modern tid i många länder i Europa för transporter av stora laster används lastbilar MAN.

Flera årtionden sedan, på vägarna i länderWarszawakonventionen "sprang" ytterligare två modeller: "Trabant" och "Warburg". Idag har de förvandlats till museutställningar, vilka i husbilar kan köpas uteslutande för stora pengar.