Tips 1: Först titta på modifieringen av den första serien av 2017 från BMW

Tips 1: Först titta på modifieringen av den första serien av 2017 från BMW

Nyligen är rykten om förberedelserna för presentationen av BMW av sin 1-seriens sedan berättigad. Auto har redan setts på tekniska test och samlar intriger runt sig själv.

Den första titt på modifieringen av den första serien 2017 från BMW

På utsidan genkänner genast den traditionella stilenBayrare. I ett kamouflerat tillstånd verkar bilen vara något mindre än modellerna i den tredje serien. Särskilt iögonfallande bagagelucka, ligger mycket högre nivå på huven.

Modifieringen är baserad på layouten medframhjulsdrift. Detta uppnåddes genom användning av den nya UKL-arkitekturen, som är integrerad i Cooper-Hardtop-modellen från MINI-märket. I framtiden överväger bayarierna möjligheten att använda denna arkitektur på minst sju av deras modeller.

Motorlinjen lovar att vara identisklinje för 2-serien, kallad "Active Tourer". Här finns både tre och fyrcylindriga motorer. Det kommer också att finnas en "laddad" version under indexet "125i", som kan klara prestanda i 231 "force".

Varianter på en full enhet är nu aktivaanses av tillverkaren. Sportversionen av M-versionen, som enligt experternas förväntningar också kommer att vara utrustad med ett 300-starkt "hjärta" också med fyra cylindrar och överladdning kommer inte att passera över denna serie. Tack vare flexibiliteten hos denna plattform för bilen är det möjligt att i framtiden installera en sexcylindrig enhet, men det är fortfarande ryktet. På höjderna på hemmamarknaden lovar modellen att den inte visas tidigare än mitten av året.

Tips 2: Hur man ökar BMWs kraft

BMW-motorn har mycket potential förspeeding. Turbo-tuningproffserna lägger till några dussin hästkrafter mot BMW-motorerna. Specialister av sådana företag har etablerat produktion av kit som gör det möjligt att öka kraften i BMW-motorer upp till 35 hk.

Hur man ökar kraften i BMW

instruktion

1

Avgasanläggningen i BMW-avgassystemettillåter dig att lägga till en effekt på 25 hk. Är ett mycket effektivt resultat av att öka motorn med hjälp av endast ett avstämningsavgassystem. Katalysatorn är utformad för att minska innehållet av skadliga ämnen i avgaserna. Men dess design skapar motstånd mot flödet av avgaser. Byte av katalysatorn med ett enkelt rör eller högpresterande sportkatalysator minskar kraftigt detta motstånd. Som ett resultat returnerar motorn "den förlorade effekten". Det raka genomgassystemet med sportljuddämpare är konstruerat med minimal motstånd för avgaser. Som ett resultat förlorar BMW-motorn en liten mängd effekt i avgassystemet, och motorns totala effekt stiger. Efter installation av liknande system måste BMW-motorn omkonfigureras för att uppfylla de nya egenskaperna hos avgassystemet.

2

Block för avlägsnande av miljörestriktioner och / elleromprogrammering av motorstyrningssystem, dvs chip-tuning. Beroende på systemet ger den en ökning med 10-30 hk. Med en kostnad på 500 till 1200 euro är detta ett ganska överkomligt och effektivt sätt att öka motorn hos din BMW. Det är dock nödvändigt att ta hänsyn till vissa nyanser. Först när du installerar en sådan uppsättning måste du byta ljus, filter, munstycken och olja med nya, helst - justera. Detta ökar kostnaden för avstämning. Efter installationen av chip-tuningmotorn blir BMW mycket känsligare för kvaliteten på bensin och olja, för underhåll.

3

Installation av turboladdning Med tanke på att turboladdarenökar vikten av kraftenheten och hela bilen, BMW-oroet försöker inte installera en superladdning på alla modeller av sina motorer. Utnyttja denna inställning studio, designa för olika modeller av motorer turbosystem, gör det möjligt att öka kapaciteten av enheten i 1,5-1,7 gånger. Komplexiteten i denna nivå av motor förfining tillåter inte företaget att arbeta med tuning Nenov motorer och utföra allt arbete direkt till sina produktionsanläggningar.

4

Luftfilter med nollmotståndförbättrar motoreffekten genom att minska tryckfallet i luften som kommer in i motorn och förbättra luftcirkulationen. Förbättrar motorns svar (svar på att trycka på acceleratorn) och motorns dynamik.

Tips 3: Hur mycket kostar BMW

BMW-bilar är mycket populära på den ryska marknaden, därför säljer den här tyska tillverkaren i detta land många olika modeller.

Hur mycket kostar BMW

Du behöver

  • På den ryska marknaden finns en bredsortiment av BMW-bilar, från kompakta modeller och efterbehandling med full-size crossovers. Men hur mycket är de mest populära modellerna i den bayerska tillverkaren?

instruktion

1

Den billigaste bilen i Ryssland är BMWhatchback C-klass 1-serien. På vår marknad kan den köpas till ett pris av 1 279 000 rubel. En kraftfull 320-hästkraftsversion med fyrhjulsdrift kostar minst 2 110 000 rubel.

2

Populär i Ryssland BMW 5-serien i kroppen sedanerbjuds till ett pris av 1.898.000 rubel för grundläggande prestanda. Allhjulsdrift modifiering med en 449-hästkraftsmotor i topputrustning kommer att kosta 3 430 000 rubel. På dyraste är den 381-starka dieselversionen, som de ber om från 3 755 000 rubel. Genom att installera extra utrustning kan maskinens kostnad ökas avsevärt.

3

BMW 7-serie flaggskeppsföreträdande sedanpå den ryska marknaden säljs till ett pris av 3 584 000 rubel. En bil med fyrhjulsdrift kostar från 4 089 000 rubel. Dessutom erbjuder modellen ett brett utbud av ytterligare alternativ och utrustning. Sedan med en långsträckt hjulbas och Long Index finns tillgänglig från 3 685 000 rubel. Exekvering xDrive kostar minst 4 342 000 rubel.

4

Crossover BMW X5 av den senaste generationen i Rysslandär väldigt populär. För bilen kommer att behöva betala från 3.415.000 rubel för grundläggande prestanda. En kraftfull bensinversion med en 450 hk-motor kostar från 3.838.000 rubel. Mestadels bad om en 313-stark dieselmodifiering - från 5 040 000 rubel.

5

Inte mindre populär i vårt land, Coupecrossover BMW X6 i grundversionen är mycket billigare än sin kollega med en traditionell kroppstyp - från 2,999,000 rubel. Den snabbaste versionen med 407-stark turbomotor kostar 4 030 000 rubel. Dieselversionen med 381-stark enhet, 8-bands "automatisk" och full körning kostar minst 4 464 000 rubel.

6

"Laddad" sedan BMW M5, utrustad med 4.4-liters motor med en dubbel turboladdningskapacitet på 560 hästkrafter, en 7-växlad växellåda och en bakhjulsdrift, kostar på den ryska marknaden från 4 570 000 rubel.

7

Sedan BMW M6 Gran Coupe erbjuds i Ryssland med560-hästmotorer, som på M5. Be om det åtminstone 7.380.000 rubel. Dessutom finns ett brett utbud av extrautrustning, vars installation kommer att öka bilens kostnad avsevärt.