Recensioner om UAZ Patriot

Recensioner om UAZ Patriot

På grund av den höga förbrukningen av bensin,dess UAZ Patriot-gascylinderutrustning, än det var väldigt nöjd! Ballongen i bagageluckan slutar inte att lägga ut mycket utrustning för aktiv rekreation - från grillen till tältet och en påse med ved. Problem med öppning av dörrar - handtag sänk, speciellt på baksidan. Som helhet är det väldigt glad, det är redan den tredje modellen av UAZ på mig.

Recensioner om UAZ Patriot

Bilen som jag ville ha.

Stepan Talyzin

Under lång tid vandrade jag runt marknaderna, läste annonserna ochbestämde sig för att stanna på den inhemska bilen UAZ Patriot, recensioner om vilka var mest positiva. Running var framgångsrik, inga signifikanta brister avslöjade. Jag har skridit ett år nu, jag är glad, nu kan jag med suveränitet säga att jag köpte en bil som jag ville ha, trots den anständiga bränsleförbrukningen.

Min nya UAZ

Sanyok656

Jag köpte UAZ Patriot för tre månader sedan specifikt förfiske och jakt. Jag köpte från en officiell återförsäljare, ursprungligen uppstod problemet med leveransvillkoren för en bil att beställa - det var 1,5 månader. Det finns inga klagomål om patency: pölar, smuts, även små fords passerar utan svårighet. Det påfrestar mycket bensinkonsumtion - så mycket som 17 liter per 100 km, och det här är i staden. Förmodligen var det nödvändigt att ta en dieselmotor.

Lycklig bil

Karpovich Victor

Det fanns inga pengar för en bra importerad SUV, ochJag ville köpa något kraftfullt och stort. Vänner rekommenderade UAZ Patriot, vars granskningar har studerats långsamt och noggrant. Stressed att många är missnöjda med församlingen, men vad kan man förvänta sig av en manuell bunt. Överraskande gladde bilen mig glatt. Vacker, kraftfull, bränsleförbrukning är verkligen inte liten, men i själva verket, och dimensionerna är anständiga.

UAZ Patriot är den bästa SUV

Vasikina

Jag ville länge köpa en SUV för resortill landet och vila. Valet stoppades vid UAZ Patriot. I bilen passar allt, en stor bagage, en rymlig rymlig stuga, en bra patency. Bilen är pålitlig, vi har aldrig misslyckats. UAZ är gjord för ryska vägar. Naturligtvis måste reparationer göras på bagage. Men helt perfekt bil tror jag inte. UAZ Patriot är en varm bekväm bil för en stor familj. Det är bekvämt att resa långa avstånd.

Jag är nöjd med bilen

Alex

Jag är en fiskare och en jägare, jag måste resa på olikavägar, och ofta ganska off-road. Av detta skäl föll mitt val exakt på UAZ Patriot, recensionerna bidrog också till detta. Bilen motiverade sig till fullo. Låt mig få några små brister, men för mig är det viktigaste längdåkningskapaciteten. Jag är ganska nöjd, och jag ångrar inte om mitt köp och om pengarna.

Kraftfull bil

Mikhail Trofimov

Vi bor på en plats där det inte finns väldigt bra vägar,så de köpte UAZ Patriot, recensioner som har hört olika, ibland inte alls smickrande. Men jag kan inte säga att bilen besvikit oss. Nackdelar är förstås, det är först och främst kvaliteten på församlingen, men att köpa en husbil måste detta vara förberedd. Och i allmänhet är bilen normal, kraftfull och med god passabilitet.

UAZ - SUV

lätt

Jag tycker om den ryska bilindustrin, opretentiös ochlätt att använda. Patrioten har en hög landning, utmärkt synlighet, rymlig inredning, det är möjligt att resa in det av en stor familj och för vila och äventyr på oöverträfflighet. UAZ Patriot är valet av många ryska människor som gillar att åka och på vintern på snöfall och på hösten genom lera och lera. UAZ är en högkvalitativ bil och prisvärd för många. UAZ Patriot och staden är väl avancerade, inte kvarhållande någon.

Oise patriot

BYDAtm

Jag tycker att UAZ är en maskin med en karaktär. Det behöver ett speciellt tillvägagångssätt. Trots nackdelarna med den här bilen, till exempel, snabb skada eller slitage på delar, till och med dålig kvalitet på plast från vilket interiören är gjord. Pros ganska mycket. En maskin för stora människor, en mycket bekväm landning och en stor salong. Med ett kompetent tillvägagångssätt menar jag, förarens färdigheter, övervinner det omöjliga, vid första anblicken, hinder. Och som med rätt drift kan det ta lång tid utan reparation.